DNÍ EMÓCIÍ PEUGEOT
Akcia ukončená

DNÍ EMÓCIÍ PEUGEOT
Akcia ukončená

NOVÁ TVÁR ZNAČKY PEUGEOT POČAS DNÍ EMÓCIÍ

Dni Emócií Peugeot

OTESTUJTE AUTO ROKA 2022 v Slovenskej republike.

Príďte zažiť poriadnu dávku emócií k najbližšiemu predajcovi Peugeot počas Dní emócií Peugeot 24. a 25. júna. 

Objavte nový rad elektrických a hybridných modelov a otestujte aj Auto roka 2022 na Slovensku nový Peugeot 308 teraz aj v neprehliadnuteľnej kombi verzii SW, ktorý môžete vyhrať na víkend s plnou nádržou

Teraz ho môžete mať s odkupným bonusom až do 1500€ (1000€ pre spaľovacie motory)  navyše k odkupu vášho starého auta a dvojnásobne výhodným financovaním. Pri hybridných  verziách dostanete navyše nabíjaciu kartu s kreditom až 600€ zadarmo!

nová tvár znaćky Peugeot

Dizajn - impozantné kombi s vlastným názorom

Nový PEUGEOT 308 SW s novým znakom uprostred novej, inovovanej prednej masky chladiča zaujme robustným vzhľadom, ktorý je umocnený predĺženou kapotou a posunutým čelným sklom smerom dozadu. Odvážne proporcie, zvodný štýl a dôrazný, emotívny dizajn odhaľujú jeho športovú a jedinečnú osobnosť, ktorá popiera všetky stereotypy a na druhej strane si zachováva výnimočnú praktickosť a priestrannosť. Elegantná kompaktná silueta vozidla dáva najavo priestranný interiér, vykresľuje športové a dravé línie v kombinácií s chrómovanými prvkami, jedinečným prepracovaným svetelným podpisom a novým znakom značky PEUGEOT.

Elegantné svetlomety

Nové kompaktné kombi Peugeot 308 SW je vybavené inovovaným svetelným podpisom značky. Predné svetlomety tvoria Full LED svetlomety vrátane technológie PEUGEOT Matrix LED, ktorá výrazne spríjemňuje jazdu v noci ako vodičovi tak aj ostatným účastníkom cestnej premávky. Denné svietenie v tvare tesákov dodáva PEUGEOT 308 SW dravší a dynamickejší vzhľad.

Vzhľad a objem batožinového priestoru

Elegantný a športový profil nového kompaktného kombi PEUGEOT 308 SW upúta svojimi aerodynamickými líniami a robustnou zadnou časťou, ktorá na prvý pohľad pripomína veľký batožinový priestor. Motorizované (Hands-free) ovládanie piatych dverí umožňuje otvoriť aj zatvoriť kufor jednoduchým pohybom nohy pod zadným nárazníkom. Štýlové lesklé čierne strešné lišty esteticky dopĺňajú plynulé línie predĺženej karosérie.

Otvárateľné panoramatické strešné okno

Aby sa každá cesta premenila na nezabudnuteľný zážitok. Nový PEUGEOT 308 SW môže byť vybavený otvárateľným panoramatickým strešným oknom, ktoré bezproblémovo presvetlí interiér vozidla a umožní vám naplno obdivovať nové miesta, ktorými budete práve prechádzať.

Nový znak Peugeot

Nový čierno-strieborný znak PEUGEOT s ikonickou hlavou leva dodáva charizmatickej siluete vozidla veľmi svieži a moderný vzhľad. Nájdeme ho na prednej maske chladiča, predných blatníkoch a na veku kufra. Vyjadruje nadčasovosť aj dôraz na kvalitu a zároveň poukazuje na 210 rokov histórie a vynaliezavosti značky, ktorá je tu pre zákazníkov, ktorí vyhľadávajú neustále nové technológie a pohodlné cestovanie.

Zadná časť vozidla

Zadné 3D Full LED svetlá s motívom levích pazúrov sú dôkazom technologického a moderného štýlu nového kombi PEUGEOT 308 SW. Dokonalo zapadajú do karosérie vozidla a zvýrazňujú jeho mohutnú zadnú časť, ktorej aerodynamika bola optimalizovaná znížením strešnej línie a preklenutým profilom. Športový vzhľad kombi PEUGEOT 308 SW umocňuje široká ponuka kolies z ľahkých zliatin s pneumatikami triedy A a A+, ktoré sa vyznačujú extrémne vysokou efektívnosťou, ale aj vynikajúcou priľnavosťou.

Miesto vodiča - svet technológií, pre intuitívne potešenie z jazdy

Sadnite si za volant nového PEUGEOT 308 SW. Užívateľsky prívetivé a intuitívne miesto vodiča bolo radikálne zmodernizované pre ešte vyššiu bezpečnosť a kvalitu pri cestovaní. Teraz ponúka ešte prepracovanejšiu ergonómiu, nový dizajn a je vybavené najnovšími asistenčnými systémami riadenia ako aj technológiami konektivity.

Cestovanie v novom PEUGEOT 308 SW ponúka absolútne unikátne zážitky z jazdy. Nový kompaktný a ľahko ovládateľný vyhrievaný volant, digitálny a kompletne prepracovaný prístrojový panel aj centrálny dotykový displej s modernejším infotainment systémom PEUGEOT i-Connect, všetko je možné prispôsobiť požiadavkám posádky.

nová tvár znaćky Peugeot

Inovatívna palubná konektivita

Skutočnou novinkou v oblasti palubnej konektivity je úplne nový, 10" HD kapacitný dotykový displej vybavený novým infotainment systémom PEUGEOT i-Connect, ktorý zabezpečí ešte lepšie zážitky z riadenia:

  • užívateľské rozhranie porovnateľné so smartfónom
  • obrazovka s viacerými oknami,
  • správa užívateľských profilov
  • bezdrôtová funkcia Mirrorscreen
  • možnosť pripojenia dvoch telefónov súčasne cez Bluetooth
  • nové programovateľné ovládače PEUGEOT i-toggles

Cestujte v úplnom pohodlí vďaka on-line navigácii s hlasovým ovládaním a automatickými aktualizáciami mapových podkladov od spoločnosti TomTom®. Navigácia poskytuje tiež aktuálne informácie o doprave a upozornenia na rýchlostné radary / nebezpečné zóny na trase od spoločnosti TomTom®

Prístrojový panel

Na 10" digitálnom prístrojovom paneli sa v zornom poli vodiča zobrazujú informácie dôležité pre jazdu. Nový, ľahko ovládateľný kompaktný volant je vybavený ovládačmi pre nastavenie obsahu a režimu zobrazenia prístrojového panelu aj centrálneho displeja. Vo výbave GT sa najdôležitejšie informácie z 3D digitálneho panelu pre lepšiu rozpoznateľnosť zobrazujú trojrozmerne vo forme hologramu.

Nová stredová konzola

Nová stredová konzola je veľmi elegantná a ergonomická. Nájdeme tu volič jazdných režimov osemstupňovej automatickej prevodovky EAT8 vrátane nového, výkonnejšieho a kompaktnejšieho systému klimatizácie. Všetky dynamické ovládacie prvky vozidla sú umiestnené v dosahu vodiča. Konzola bez klasickej radiacej páky ponúka viac odkladacích plôch a tiež priestor určený pre bezdrôtové nabíjanie smartfónov.

Komfort sedenia

Nový PEUGEOT 308 SW je dlhší a nižší ako jeho predchodca. Bol dômyselne zmodernizovaný tak, aby ponúkol najlepšie podmienky s ohľadom na praktickosť a priestor v kabíne. Pohodlne sa usaďte do vyhrievaných masážnych predných sedadiel s certifikátom AGR a vnímajte kvalitu povrchových úprav ako aj eleganciu materiálov použitých na čalúnenie interiéru a sedadiel, napríklad novo vyvinutá prešívaná látka, technická látka, Alcantara®, koža či farebná koža Nappa.

Pohodlie na vysokej úrovni

Vnímajte neporovnateľný komfort cestovania. Objavte kvalitnejšiu a výkonnejšiu filtráciu vzduchu v kabíne so systémom Clean Cabin. Prispôsobte atmosféru vo vozidle svojej momentálnej nálade a vyberte si až z ôsmich možností nastavenia ambientného osvetlenia. A nakoniec si vychutnajte kvalitu špičkového ozvučenia prémiového systému Hi-Fi Focal®, ktorý pomocou 10 reproduktorov a nového 12-kanálového zosilňovača s digitálnym spracovaním zvuku Arkamys šíri čisté a presné tóny vašej obľúbenej hudby.

Sila voľby - dokonale adaptovaný

Sloboda voľby

Nechajte sa zviesť novým PEUGEOT 308 SW a doprajte si slobodu voľby. Zvoľte si motor, ktorý bude najlepšie zodpovedať vašim potrebám:

  • s Plug-in hybridným pohonom si budete naplno užívať mobilitu bez obmedzenia. Dôjdete kamkoľvek potrebujete, prekážkou nebudú ani nízkoemisné zóny,
  • pri verziách s klasickým spaľovacím motorom si môžete voliť medzi výkonnými a úspornými pohonnými jednotkami. Benzínové a dieselové motory s prehľadom spĺňajú najprísnejšiu emisnú normu EURO6 a všetky sú vybavené funkciou Stop & Start.

Ponuka služieb konektivity

Zjednodušte si cestovanie a obsluhu vášho Plug-in hybridného vozidla vďaka množstvu služieb špeciálne navrhnutých na uľahčenie prechodu na novú energiu.

Cestujte s úplným pokojom vďaka bezplatnej aplikácii MyPeugeot, ktorá vám umožní na diaľku ovládať nabíjanie alebo naprogramovať predohrev / klimatizáciu kabíny vášho nového PEUGEOT 308 SW.

Technológie

Vychutnajte si vynikajúce jazdné vlastnosti, jednoduché ovládanie a potešenie z jazdy za volantom nového kompaktného kombi PEUGEOT 308 SW. Vyskúšajte si poloautonómne riadenie kombinujúce adaptívny tempomati s funkciou Stop & Goi a aktívnym systémom udržiavania vozidla vo zvolenom jazdnom pruhu.

Potešenie z jazdy, viac ako kedykoľvek predtým

Pre ešte vyššiu bezpečnosť a maximálne pohodlie je k dispozícii veľké množstvo jazdných asistentov najnovšej generácie a nových technológií, ako je napríklad:

  • nová zadná parkovacia kamera HD 180°
  • 360° parkovací asistent so štyrmi kamerami
  • sledovanie mŕtveho uhla s predĺženým dosahom

Optimalizujte dojazd vozidla

Ak chcete optimalizovať dojazd vozidla PEUGEOT 308 SW HYBRID a prispôsobiť jazdu svojim potrebám, vyberte si z troch dostupných režimov jazdy ten, ktorý najlepšie vyhovuje zvolenej trase a vašim požiadavkám:

  • Elektrický: jazda v plne elektrickom režime pri rýchlosti do 135 km/h
  • Hybridný: kombinuje jazdu pomocou elektromotora a spaľovacieho motora pre optimalizáciu spotreby
  • Šport: využíva maximálny potenciál benzínového motora a elektromotora pre maximálnu dynamiku

Rekuperácia

Systém rekuperácie v novom PEUGEOT 308 SW HYBRID obnovuje energiu pri spomaľovaní a brzdení. Tým sa čiastočne dobíja vysokonapäťová batéria a zvyšuje dojazd vozidla v plne elektrickom režime. Funkcia Brake sa aktivuje ovládačom na stredovej konzole. Umožňuje spomaľovať bez nutnosti stlačiť brzdový pedál. Vozidlo brzdí motorom a zároveň tak dobíja batériu.

Lithium-iontová batéria (240-400 V)

Kapacita batérie umožňuje dojazd v plne elektrickom režime až 60 kilometrov (podľa normy WLTP).

  • Kapacita je 12,4 kWh.
  • Vysokonapäťová batéria je dômyselne umiestnená pod zadnými sedadlami, vďaka čomu neobmedzuje priestor v kabíne ani objem batožinového priestoru.

Vysokonapäťová batéria je dômyselne umiestnená pod zadnými sedadlami, vďaka čomu neobmedzuje priestor v kabíne ani objem batožinového priestoru. Na batériu je poskytovaná záruka osem rokov alebo do nájazdu 160 000 km na zachovanie minimálne 70% jej pôvodnej kapacity.

Technické údaje

Plug-in hybridné motory

HYBRID 225k e-EAT8 kombinuje:

  • benzínový motor 1.6 PureTech s výkonom 180 koní (132 kW)
  • elektromotor s výkonom 110 koní (81 kW)
  • 8-stupňovú automatickú prevodovku e-EAT8

HYBRID 180k e-EAT8 kombinuje:

  • benzínový motor 1.6 PureTech s výkonom 150 koní (110 kW)
  • elektromotor s výkonom 110 koní (81 kW)
  • 8-stupňovú automatickú prevodovku e-EAT8

Batéria s kapacitou 12,4 kWh umožňuje dojazd až 60 kilometrov (podľa normy WLTPi ) v 100% elektrickom režime.

Dojazd & nabíjanie

Lítium-iónová batéria nového PEUGEOT 308 SW HYBRID umožňuje dojazd v plne elektrickom režime až 60 kilometrov podľa normy WLTPi. Odhadovaná doba potrebná pre plné nabitie vášho PEUGEOT 308 SW HYBRID:

  • 1 hodina 55 minút pomocou Wallboxu (32 A) 7,4 kW
  • 3 hodiny 50 minút pomocou zosilnenej zásuvky (16 A)
  • 7 hodín 5 minút pomocou štandardnej 220V zásuvky (8 A)

Benzín & diesel

Tri benzínové motory:

  • 1.2 PureTech 110k, 6-stupňová manuálna prevodovka BVM6,
  • 1.2 PureTech 130k, 6-stupňová manuálna prevodovka BVM6,
  • 1.2 PureTech 130k, 8-stupňová automatická prevodovka EAT8

Dva dieselové motory:

  • 1.5 BlueHDi 130k, 6-stupňová manuálna prevodovka BVM6,
  • 1.5 BlueHDi 130k, 8-stupňová automatická prevodovka EAT8

Benzínové a dieselové motory poslednej generácie spĺňajú majnovšie predpisy EURO 6 a všetky sú vybavené technológiou Stop & Start. Sú výkonné, úsporné a ponúkajú ešte vyššie potešenie z jazdy.

Rozmery

Vonkajšie rozmery

  • Dĺžka: 4 636 mm
  • Šírka: 1 852 mm
  • Výška: 1 442 mm

Vnútorné rozmery

Predné sedadlá:

  • Šírka v oblasti lakťov: 1 443 mm
  • Výška: 891 mm

Zadné sedadlá:

  • Šírka v oblasti lakťov: 1 414 mm
  • Miesto pre nohy: 129 mm

Rozmery batožinového priestoru

Predné sedadlá:

  • objem batožinového priestoru 608 litrov
  • až 1 634 litrov so sklopenými zadnými sedadlami
  • o 60 litrov menší priestor pri Plug-in hybridných verziách (kvôli batériám a uloženiu nabíjacieho kábla)

 

Ocenenia

Získali sme ako jediný koncesionár PEUGEOT v Európe už 6 x prestížnu cenu.

ParížParížBerlínBarcelonaSlovensko

Zlepšujeme sa pre vás aj naďalej

Vopred ďakujeme za vaše podnety a skúsenosti so službami FINAL‑CD. Napíšte nám Váš názor

Ochrana osobných údajov | Nastavenia cookies
Používame súbory cookies pre zlepšenie funkčnosti našich stránok. Dodatočné súbory cookies používame na vykonávanie analýz používania webových stránok a na kontrolu účinnosti marketingových opatrení. Súhlas s používaním súborov cookies vyjadríte kliknutím na tlačidlo "Súhlasím". Viac informácií
xxs
xs
s
m
l
xl