NOVÝ PEUGEOT E‑208

NOVÝ PEUGEOT E-208 NEODOLATEĽNÝ A PRINÁŠAJÚCI ZÁBAVU Z JAZDY
Pridané 10.07.2023

NEODOLATEĽNÝ A PRINÁŠAJÚCI ZÁBAVU Z JAZDY.

Model 208 bol v roku 2022 najpredávanejším vozidlom v Európe a patrí do ikonického modelového radu automobilky PEUGEOT. Teraz naberá úplne nový rozmer.

Vynovený model 208 sa vďaka svojej 100% elektrickej verzii s dojazdom 400 km, novému dizajnu, špičkovým technológiáma zábave zjazdy,stáva spolu s novými pohonnými jednotkamiešte príťažlivejším.

Nový PEUGEOT 208 prináša:

  • Viac ALLURE s neodolateľným športovým vzhľadom, mačacím postojom a novým, modernejším svetelným podpisom PEUGEOT.
  • Viac EMOTION s digitálnejším a technologickejším PEUGEOT i-Cockpit®, ktorý zvyšuje potešenie z jazdy.
  • Viac EXELLENCE s elektrifikáciou v génoch anovou verziou E-208, ktorá ponúka dojazd 400 km (v procese schválenia), nové motory HYBRID 100 a HYBRID 136 a najnovšiu generáciu informačno-zábavných systémov PEUGEOT.

Ako dedič deviatich generácií mestských automobilov značky PEUGEOT sa model 208 teší, od svojho uvedenia na trh koncom roka 2019,nepretržitému úspechu. Za necelé tri roky sa vyrobilo na celom svete takmer 1 000000 kusov modelu 208. V rokoch 2021 a 2022 bol PEUGEOT 208 najpredávanejším autom v Európe (a vo Francúzsku), a to vo všetkých segmentoch dohromady.

Tento úspech v nemalej miere spôsobilaj úspech plne elektrického modelu E-208. V roku 2022 sa model E-208 stal v segmente B najpredávanejším elektromobilom v Európe. Vo Francúzsku to bol vlani dokonca najpredávanejší elektromobil naprieč všetkými segmentmi.

Nový PEUGEOT E-208 sa začne predávať v novembri 2023.

Modelový rad ponúkne tri verzie – ALLURE, ACTIVE a GT – a päť pohonných jednotiek vrátane nového elektromotora s výkonom 115 kW (156 k), ktorý ponúka dojazd 400 km (kombinovaný cyklus WLTP v procese schvaľovania) anové pohonné jednotky HYBRID 100 a HYBRID 136.

JEROME MICHERON, PRODUKTOVÝ RIADITEĽ PEUGEOT: „Práca na tak ikonickom a úspešnom modeli ako 208, je vždy náročná úloha. Naším cieľom bolo posunúť dizajn a výkon modelu 208 na vyššiu úroveň a zároveň zachovať dušu tohto modelu, aby sme v Európe zostali na vrchole predaja v segmente B. Nová 208 ponúka viac 208-ky ako kedykoľvek predtým: je viac mačkovitá, zábavnejšia, technologickejšia,jednoducho,neodolateľnejšia!A elektrifikovanejšia, čo potvrdzuje nový elektromotor s dojazdom 400 km anové hybridné verzie HYBRID 100 a HYBRID 136.“

NOVÝ PEUGEOT e-208

ALLURE: pútavý, atletický dizajn, ktorý je ešte neodolateľnejší

Vynovenie ikony nie je nikdy jednoduché. Výzva, pred ktorou stáli dizajnéri automobilky PEUGEOT, bola jasná: ako dodať modelu 208 novú úroveň modernosti a nový náskok pred ostatnými a zároveň zachovať jeho osobitú, neodolateľnú príťažlivosť, ktorá mu priniesla taký úspech.

MATTHIAS HOSSANN, DIZAJNOVÝ RIADITEĽ PEUGEOT: „Tím dizajnérov PEUGEOT sa do výzvy, ktorú predstavuje nový model 208, pustil s nadšením. Chceli sme ešte viac zdôrazniť jeho už i tak silnú osobnosť bez toho, aby sme stratili celkového ducha jeho dizajnu. Nová predná časť s novým svetelným podpisomPEUGEOT a prepracovanýmizadnými svetlamis tromi pazúrmi dodali dizajnu svieži vzhľad a mačací postoj, pričom si zachovali vytvarovanú a atletickú siluetu, ktorú zákazníci milujú.

  • Veľkolepý vrchol s novým podpisom PEUGEOT vpredu

Prvýkrát sa predstavil na pretekárskom vozidle 9X8 Hypercar, na nových modeloch 508 a 508 SW, potom nedávno na novom 2008. Nový svetelný podpis značky PEUGEOT teraz zdobí aj nový model E-208. Výrazný prvok tohto podpisu predstavujútri dlhé vertikálne svetelné pazúry integrované do lesklých čiernych vložiek v nárazníku. Posunuli sa smerom k vonkajšiemu okraju vozidla a poskytujú modelu 208 pevnejší a vizuálne širší postoj.

Nový podpis predných svetiel dostalivšetky verzie nového modelu 208. Vo verziách GT ide tento svetelný prvok ešte ďalej: nápadný efekt troch svetelných pazúrov sapomocou troch nezávislých optických modulov rozširuje do svetelnej funkcie full LED svetlometov.

  • Predná časť s novým vzhľadom

Všetky nové modely 208 majú úplne novú prednú časť, ktorá posúva 208 do novej éry dizajnu PEUGEOT s novým logom značky v strede. Mriežka chladiča dostalarozvíjajúci sa vzor vo farbe karosérie, ktorý prechádza do nárazníka. Tento dizajn odráža elektrifikáciu radu a dáva novému modelu E-208 väčšiu rovnováhu. Mriežka chladiča a karoséria už nie sú rozdelené na časti, ale tvoria celok, čím sa zvyšuje vizuálna robustnosť, účinnosť a modernosť.

  • Prepracovaný podpis zadných svetiel

Nový model E-208 opätovne objavuje emblematický podpis zadných svetiel, ktorý pozostáva z troch vedľa seba umiestnených červených pazúrov. Nový model zostáva verný týmto trom prvkom, no teraz sú usporiadané horizontálne. Pozostávajú z troch elegantných línií LED, ktoré predlžujú čierny pás okolo veka batožinového priestoru a zozadu poskytujú vozidlu pôsobivejší vzhľad a prispievajú k pocitu väčšej šírky. Verzia GT dostala aj cúvacie svetlá a smerovky sLED technológiou.

  • Nápadné nové farby

Nový model E-208, ktorý pohŕda konvenciami, vyzerá s novou žltou uvádzacou farbou AguedaYellowlepšie ako kedykoľvek predtým. Ďalšou novou farbou modelu 208 jeelegantná a decentná siváSeleniumGrey, ktorá zdôrazňuje jeho modernosť.

Nový model 208 ponúka na výber zo siedmich farieb karosérie: žltá AguedaYellow, sivá SeleniumGrey, sivá ArtenseGrey, čierna Perla Black, perleťová biela BanquiseWhite, červená ElixirRed a modrá VertigoBlue. Bez ohľadu na zvolenú farbu dostalivšetky nové modely 208 lesklé čierne spätné zrkadlá a verzia GT sa štandardne dodáva s lesklými čiernymi podbehmi kolies (a na želanie s čiernou strechou).

  • Nový dizajn diskov kolies

Nové disky koliespredstavujú jeden z kľúčových prvkov nového dizajnu automobilky PEUGEOT. Tento prístup, ktorý ilustrujú netradičné dizajny diskov kolies ponúkaných na modeli 408, sa rozšíril na nové modely značky. Nový PEUGEOT E-208 prichádza s niekoľkými dizajnmi diskov kolies z ľahkých zliatin.Všetky sú nové, so 16-palcovým (dvojfarebné disky kolies NOMA sdiamantovým výbrusom), alebo 17-palcovým priemerom (dvojfarebné disky kolies YANAKA sdiamantovým výbrusoma vložkami). Všetky disky kolies zľahkých zliatin majú 4-lúčový stred s logom PEUGEOT, ktorý skrýva matice kolies.

  • Nová identita značky PEUGEOT

Predné, bočné a zadné štítky na novom modeli 208 majú nové nápisy a novú farbu BasaltGrey. Vzadu sa teraz nápis PEUGEOT rozprestiera po celej šírke veka batožinového priestoru. Verzia E-208 dostala znak E v dvojfarebnej modrej a bielej farbe.

  • Elegantné nové látky

Interiér nového modelu PEUGEOT 208 umocňujú nové látky sedadiel, ktoré dopĺňa nové čalúnenie z čiernej Alcantary s prešívaním AdamiteGreen (dostupné ako voliteľná výbava pre verziu GT). Verzia GT sa môže pochváliť najvyššou mierou zmyslu pre detail, pričom elegantné prešívanie AdamiteGreen dostali aj obklady palubnej dosky a lakťové opierky.

NOVÝ PEUGEOT e-208

EMOTION: potešenie zjazdy, ktoré poskytuje technologicky vyspelejší PEUGEOT i-Cockpit®.

Emblematický i-Cockpit® sa predstavilv prvej generácii modelu PEUGEOT 208. Dnes je technologicky ešte vyspelejší,ergonomickejší,poskytuje lepšiu konektivitu a zostáva zdrojom potešenia z jazdy, ktoré poskytuje nový model PEUGEOT E-208.

  • Nový dizajn digitálnej prístrojovejdosky

Prístrojová doskasa nachádza ideálne umiestnená vo výške očí vodiča a vo verziách ALLURE a GT využíva digitálny displej. Jeho veľkorysá 10-palcová digitálna obrazovka má nový dizajn a vo verzii GT štandardne 3D displej. Vodiči si môžu prispôsobiť farbu displeja, ako aj rozloženie a zobrazenie informácií podľa svojich preferencií. Vo verzii ACTIVE si nový model 208 zachoval analógový združený prístroj s 3,5-palcovou farebnou obrazovkou.

  • Veľký 10-palcový centrálny dotykový displej pre všetky nové modely 208

Veľký centrálny 10-palcový dotykový displej tvorí súčasť štandardnej výbavy všetkých nových modelov 208, zatiaľ čo predtým prvé dva stupne výbavy využívaliiba 7-palcový displej. Toto ideálne rozhranie uľahčuje ovládanie najnovšej generácie informačno-zábavných systémov PEUGEOT i-Connect a PEUGEOT i-ConnectAdvanced.

Nové modely 208 ALLURE a GT dostali centrálnu obrazovku s HD technológiou. Vo všetkých verziách saklávesy pre rýchly prístup ku kľúčovým funkciám vždy nachádzajú pod centrálnou obrazovkou.

  • Kompaktný volant

V srdci systému PEUGEOT i-Cockpit® tvorí kompaktný volant zdroj potešenia z jazdy, pričom ponúka neprekonateľnú agilitu a presnosť. Kompaktný volant nového modelu 208 má vo svojom strede nový znak PEUGEOT avpríslušných verziáchaj nové logo GT na spodnej časti jeho venca. Pre optimálnu ergonómiu obsahuje ovládacie prvky multimediálneho systému (audio, telefón), ako aj ovládanie hlasitosti ahlasových pokynov.

  • Dynamické ambientné osvetlenie vo verziách GT

Pre používateľov novej verzie 208 GT je k dispozícii osem rôznych farieb, z ktorých niektoré sú úplne nové. Rôzne farby sa teraz zhodujú s farbami centrálnej dotykovej obrazovky, prípadne zohľadňujú zvolený jazdný režim.

  • Modernizované ovládanie manuálnej prevodovky

Nové modely 208 vybavené šesťstupňovou manuálnou prevodovkou dostalipre lepšiu ergonómiu novú hlavicu radiacej páky. Nové verzie modelu 208 s automatickou prevodovkou si zachovali elegantný, praktický a diskrétny volič, ktorý sa predstavil na jar 2022.

EXCELLENCE: elektrifikácia v našich génoch a konektivita posunutá na novú úroveň

Nový model E-208 rozširuje svoje pole pôsobnosti tým, že robí veľký krok vpred v oblasti elektrifikácie a konektivity. Jeho nový 100 % elektrickýpohon s dojazdom 400 km (v procese schvaľovania) a jeho nové hybridné pohony poskytujú nové príležitosti.

  • Nový model E-208 ponúka ešte viac: dojazd 400 km!

Nový model E-208 ponúka plne elektrický motor s výkonom 115 kW (156 k) v kombinácii s 51 kWhbatériou, čoposkytuje vozidlu dojazddo vzdialenosti 400 km (kombinovaný cyklus WLTP v procese schvaľovania).

K dispozícii sú dva typy palubných nabíjačiek, ktoré vyhovujú všetkým použitiam a riešeniam nabíjania: štandardne sa na palube nachádza 7,4kW jednofázová nabíjačka avoliteľne, 11kW trojfázová nabíjačka.

Odhadované doby nabíjania z 20 % na 80 % predstavujú v prípade100 kW rýchlo nabíjačkymenej ako 25 minút, zo 7,4 kW Wallboxu sú to4 hodiny 40 minút a zozosilnenej 3,2 kW zásuvkytrvá nabíjanie 11 hodín 10 minút.

  • Nové hybridné pohonné jednotky

Zákazníkom, ktorí chcú prvýkrát ochutnať elektrifikáciu, ponúka nový model PEUGEOT 208 dva nové pohony 48V HYBRID pozostávajúce z najnovšej generácie benzínového motora PureTech s výkonom 74 kW (100 k) a100 kW(136 k) v kombinácii s dvojspojkovou elektrifikovanou 6-stupňovou prevodovkou e-DCS6, ktorá obsahuje aj elektromotor.

Vďaka batérii, ktorá sa dobíja počas jazdy, ponúka táto technológia extra krútiaci moment pri nízkych otáčkach a až o 15 % nižšiu spotrebu paliva. Pri jazde v meste môžu nové modely 208 HYBRID 100 a HYBRID 136 pracovať viac ako 50 % času v 100 % elektrickom režime s nulovými emisiami.

  • Ponuka motorov

Zákazníkom, ktorí hľadajú najdostupnejšie benzínové verzie, ponúka nový rad PEUGEOT 208 dva mimoriadne úsporné motory:

- PureTech 75: 3-valcový benzínový motor 1.2 s výkonom 55 kW (75 k) a systémom Stop &Startspojený s 5-stupňovou manuálnou prevodovkou.

PureTech 100: 3-valcový benzínový motor 1.2 s výkonom 74 kW (100 k) a systémom Stop &Startspojenýso 6-stupňovou manuálnou prevodovkou.

  • Najnovšia generácia informačných systémov PEUGEOT smožnosťami konektivity

Nový model PEUGEOT 208 dostal do štandardnej výbavy systém PEUGEOT i-Connect a všetky verzie môžu na požiadanie využívať systémPEUGEOT i-ConnectAdvanced.

Obidva sa ovládajú cez ľahko prispôsobiteľný centrálny 10-palcový dotykový displej s vysokým rozlíšeníms viacerými oknami s miniaplikáciami alebo skratkami – veľmi jednoduchý na používanie a citlivý ako smartfón. Umožňuje ľahké prechádzanie rôznymi menu zľava doprava, zhora nadol pre upozornenia, alebo dokonca klepnutím 3 prstami prenávrat na domovskú stránku aplikácií.

Na hlavnú stránku sa dá kedykoľvek jednoducho vrátiť stlačením klávesu Domov v spodnej časti obrazovky. Permanentný banner v hornej časti obrazovky zobrazuje informácie o vonkajšej teplote a klimatizácii, pozícii na stránkach widgetov, údaje o konektivite, upozornenia a čas.

Systém PEUGEOT i-Connectponúka plnú konektivitu vďaka funkcii bezdrôtového zrkadlenia (Apple CarPlay/Android Auto), pričomkompletný zážitok dotváraPEUGEOTi-ConnectAdvanced s vysokovýkonnou prepojenou navigáciou TomTom. Pre ľahšie čítanie sa mapa zobrazuje na celej 10-palcovej obrazovke.

Aktualizácie systému sa vykonávajú vzduchom. PEUGEOT i-ConnectAdvanced poskytuje príkazomOK PEUGEOT spustenie hlasového ovládaniav prirodzenom jazyku pre prístup ku všetkým požiadavkám súvisiacim s funkciami infotainmentu.

Na pomoc používateľom a zodpovedanie akýchkoľvek ich otázokobsahuje systém aj zabudovanú dokumentáciu a návody.

NOVÝ PEUGEOT e-208
  • Viac USB konektorov

Nové verzie PEUGEOT 208 ALLURE a GT sú teraz štandardne vybavené 3 zásuvkami USB-C (dve vpredu, jedna vzadu) a zásuvkou USB-A (vzadu).

  • Výkonnejšia indukčná nabíjačka pre smartfóny

Nový PEUGEOT 208 vo výbave ALLURE možnona požiadanie vybaviť voliteľnou 15 W indukčnou nabíjačkou smartfónu (v porovnaní s 5 W predtým). Vo verzii GT tvorí súčasť štandardnej výbavy. Nachádza sa za krytom stredovej konzoly,čo znamená, že svoj smartfón môžeterýchlo nabíjaťv čase, keď ho používate na bezdrôtové zrkadlenie.

  • Parkovacie kamery s vysokým rozlíšením

Nové predné a zadné parkovacie asistenčné kamery v novom modeli PEUGEOT 208 teraz ponúkajú obraz vo vysokom rozlíšení. Vzávislosti od verzie sa do výbavy dostalanová voliteľná predná kamera s vysokým rozlíšením (spojená s monitorovaním mŕtveho uhla), ktorá poskytuje 360° pohľad na bezprostredné okolie vozidla, čo je neoceniteľný pomocník pri parkovaní.

  • Komplexná ponuka jazdných asistentov

Okrem nových asistenčných parkovacích kamier s vysokým rozlíšením ponúka nový PEUGEOT 208 svojim užívateľom funkcie, ktoré uľahčia jazdu azvýšia ich bezpečnosť:

  • Adaptívny tempomat s funkciou Stop and Go a nastavením vzdialenosti medzi vozidlami.
  • Automatické núdzové brzdenie s varovaním pred kolíziou: rozpozná chodcov a cyklistov, vo dne aj v noci, od 7 km/h do 140 km/h.
  • Rozšírené rozpoznávanie dopravných značiek a zobrazenie na digitálnom prístrojovom paneli: okrem bežných upozornení súvisiacich srýchlosťou ajznačky stop, jednosmerka, zákaz predbiehania, koniec zákazu predbiehania.
  • Aktívne varovanie pred opustením jazdného pruhu sudržiavaním sa v jazdnom pruhu.
  • Upozornenie na bdelosť vodiča, ktoré analýzou mikropohybov volantu deteguje pozornosť počas dlhej jazdy a pri rýchlostiach nad 65 km/h.
  • Monitorovanie mŕtveho uhla.
  • Online predaj a servis

V závislosti od krajiny predaja možno nový PEUGEOT E-208 zakúpiť prostredníctvom online predajnej stránky značky pre 100 % bezpečný digitálny nákup (Predaj online). Zákazníci si môžu kúpiť svoje nové vozidlo, vymeniť staré a financovať nákup zo svojho smartfónu, tabletu, alebo počítača. Zákazníci si tiež môžu zvoliť bezplatné doručenie vozidla až domov.

  • Online služby

V spojení so službou Free2Move Charge ponúka PEUGEOT prístup k rôznym možnostiam nabíjania:

nabíjanie v domácnosti alebo na pracovisku prostredníctvom širokej škály zariadení (zosilnená zásuvka, Wallbox, SmartWallbox, ...), diagnostika na posúdenie potrebnej elektrickej inštalácie a najlepšieho riešenia nabíjania, ako aj konečná inštalácia vďaka odporúčaným partnerom,

verejné nabíjanie cez službu Free2Move Charge, ktoré poskytuje prístup k sieti viac ako 350 000 nabíjacích miest v Európe.

Okrem toho automobilka poskytuje na batériu nového modelu PEUGEOT E-208 záruku 8 rokov alebo 160 000 km. Po vykonaní servisu jek dispozícii certifikát kapacity batérie, ktorý potvrdzuje úroveň kapacity batérie.

Aplikácia pre smartfóny MyPeugeot® pridáva novému modelu E-208 nové funkcie:

  • Ponúka virtuálnu servisnú knižku, ktorá v elektronickom súbore uchováva všetky faktúry a zoznam prác vykonaných na vozidle v rámci siete. Okrem toho, že je to šetrné k životnému prostrediu, pomáha to zvýšiť cenu pri ďalšom predaji, dáva budúcemu kupujúcemu dôveru a zabezpečuje rýchly predaj.
  • Odosielanie ciest, ktoré ste si naplánovali na diaľku vo svojom smartfónedo vášho palubného navigačného systému,predstavuje jeden zo spôsobov, ako ušetriť čas pri štartovaní vozidla. To isté platí pre rýchle nájdenie parkovacieho miesta po skončení cesty. Navigačný systém je predprogramovaný tak, aby pre väčšiu jednoduchosť a bezpečnosť reagoval na hlasové pokyny. Aso systémomTomTom sa mapové podklady aktualizujú automaticky.
  • Naplánujte si dobíjanie na trase podľa požadovanej úrovne nabitia, ktorá má zostať, keď dorazíte do cieľa. Plánovaním ciestv MyPEUGEOT môžete svoje vozidlo nabíjať v najvhodnejších časoch a na najvhodnejších miestach.
  • Ovládajte centrálne zamykaniena diaľku, aktivujte svetlá a klaksón cez aplikáciu MyPEUGEOT. Tieto funkcie vám umožnia zabezpečiť, aby bolo vaše auto uzamknuté bez toho, aby ste sa museli vracať. Takisto vozidlo ľahko nájdete na preplnených parkoviskách,či v tme.
  • Nemusíte si robiť starosti s hľadaním parkovacích miest, pretože vaše auto vám po príchode do mesta navrhne parkovacie miestas najväčším počtom dostupných miest.

Možnosť naprogramovania predklimatizovania, ako aj kontroly, plánovania, spustenia alebo odloženia nabíjania batérie na diaľku.

  • Jednoduchá ponuka

Aby sa zákazníkom uľahčil výber, výbava modelu 208 sa zjednodušila do troch verzií: ACTIVE, ALLURE aGT s nasledovnými hlavnými prvkami:

  • ACTIVE: nový svetelný podpis s 3 vertikálnymi časťami vpredu a 3 horizontálnymi LED vzadu, manuálna klimatizácia, elektrické ovládanie predných a zadných okien, elektrické spätné zrkadlá, PEUGEOT i-Cockpit® s 10-palcovou centrálnou dotykovou obrazovkou, USB-C konektor vpredu.
  • ALLURE: rovnako ako ACTIVE + 16-palcové zliatinové disky kolies NOMA, maska chladiča vo farbe karosérie, predný a zadný parkovací asistent, elektricky sklopné spätné zrkadlá, PEUGEOT i-Cockpit® s 10-palcovou digitálnouprístrojovou doskou a 10-palcovou stredovou dotykovou obrazovkou s vysokým rozlíšením, informačný a zábavný systém PEUGEOT i-Connect® s plnou konektivitou pre smartfóny,2 zásuvky USB-C vpredu, 1 zásuvka USB-C a 1 zásuvka USB-A vzadu.
  •  GT: rovnako ako ALLURE + Full LED predné svetlomety, parkovacia kamera s vysokým rozlíšením, bezkľúčový prístup a štartovanie, prispôsobiteľné ambientné osvetlenie, 10-palcový digitálny prístrojový panel s 3D displejom, elektricky sklopné spätné zrkadlá s uvítacím osvetlením, lesklé čierne blatníky, znaky GT.
  • Ideálna veľkosť

Nový PEUGEOT E-208 má stále rovnaké kompaktné vonkajšie rozmery: dĺžka 4055 mm, šírka 1745 mm (bez spätných zrkadiel), výška 1,43 m. Objem batožinového priestoru zostáva nezmenených 309 litrov (pod deliacou doskou).

Ocenenia

FINAL-CD získalo prestížny certifikát AAA Highest Creditworthiness, tento certifikát je jedným z najdôležitejších Európskych štandardov definujúcich kvalitu obchodnej činnosti. Je medzinárodne uznávanou známkou obchodnej kvality a vyhodnocuje sa na základe rovnakej analytickej metodiky pre všetky európske trhy. Spoločnosť FINAL-CD získala aj prestížny titul Superbrands, už tretí rok po sebe. Medzi Superbrands spoločnosti sme sa zaradili v rokoch 2021, 2022 a aj 2023. Je najuznávanejšou globálnou autoritou v oblasti hodnotenia a oceňovania obchodných značiek a znakom špeciálneho postavenia a uznania vynikajúcej pozície značky na lokálnom trhu. Na základe jednotných kritérií a metód každoročne oceňuje najlepšie z najlepších značiek v takmer 90 krajinách na piatich kontinentoch FINAL-CD ako jediný koncesionár značky PEUGEOT v celej Európe získal už 5x prestížne ocenenie Peugeot Servise Quality Awards. Ako koncesionár značky OPEL sme obdržali diplom OPEL C&S za najvyšší nárast predaja a trhového podielu v Českej a Slovenskej republike, taktiež za najvyšší nárast objednávok, najvyšší nárast celkových predajov náhradných dielov. Ďalej nás ocenili za najvyšší predaj v Slovenskej republike a v neposlednom rade je FINAL-CD ohodnotené 2x ako Dealer roku v oblasti služieb zákazníkom.

Peugeot
PEUGEOT SERVICE QUALITY AWARDSParížPEUGEOT SERVICE QUALITY AWARDSParížPEUGEOT SERVICE QUALITY AWARDSBerlínPEUGEOT SERVICE QUALITY AWARDSBarcelonaPEUGEOT SERVICE QUALITY AWARDSSlovensko
Opel
Opel najvyšší nárast predaja a trhového podielu v ČR a SR za rok 2016C&S
2016
Opel Dealer roku 2015 a 2018Díler roku
2015, 2018
Opel najvyšší nárast objednáviek za rok 2016C&S
2016
Opel najvyšší nárast celkových predajov náhradných dielov za rok 2016C&S
2016
Opel najväčší predaj v SR za rok 2017C&S
2017
FINAL-CD
Superbrands Slovakia 2023Superbrands
2023
Superbrands Slovakia 2022Superbrands
2022
Superbrands Slovakia 2021Superbrands
2021

Zlepšujeme sa pre vás aj naďalej

Vopred ďakujeme za vaše podnety a skúsenosti so službami FINAL‑CD. Napíšte nám Váš názor

Ochrana osobných údajov | Nastavenia cookies
Používame súbory cookies pre zlepšenie funkčnosti našich stránok. Dodatočné súbory cookies používame na vykonávanie analýz používania webových stránok a na kontrolu účinnosti marketingových opatrení. Súhlas s používaním súborov cookies vyjadríte kliknutím na tlačidlo "Súhlasím". Viac informácií
xxs
xs
s
m
l
xl