NOVÝ PEUGEOT E-RIFTER

NOVÝ PEUGEOT E-RIFTER

VŠESTRANNÉ VOZIDLO NA VOLNÝ ČAS PLNÉ ŽIVOTA

Rovnako ako zvyšok modelového radu PEUGEOT, aj E-RIFTER posúva elektrifikáciu aefektivitu na vyššiu úroveň. E-RIFTER demonštruje schopnosť ponúknuť rôznym zákazníkom pozoruhodnú úroveň užívateľskej prívetivosti, pričom je pripravený na vzrušujúci každodenný život.

ALLURE: Ešte výraznejší dizajn pre dobrodružnú povahu.

EMOTION: Nové technológie na zvýšenie potešenia z jazdy a cestovania.

EXCELLENCE: Online a úsporný, s elektromotorom ponúka dojazd až 320 km.

Automobilka PEUGEOT si kladie za cieľ, aby bola do roku 2025 vedúcim veľkosériovým výrobcom na trhu s elektromobilmi. PEUGEOT E-RIFTER tvorí súčasť najširšieho elektrického radu spomedzi všetkých európskych výrobcov s 9 elektrickými osobnými automobilmi a 3 elektrickými ľahkými úžitkovými vozidlami.

V rámci tejto stratégie ide nový E-RIFTER od úspechu k úspechu pokiaľ ide o elektrifikáciu s elektrickým dojazdom, ktorý teraz dosahuje 320 km, pričom zlepšuje vlastnosti, vďaka ktorým dosahuje toto všestranné vozidlo na voľný čas také úspechy: je pohodlné, priestranné aponúka variabilný priestor pre cestujúcich, vysokú úroveň technologickej výbavy, pozoruhodný pôžitok z jazdy a atraktívny vonkajší vzhľad.

ALLURE: DOBRODRUŽNÝ DIZAJN

Nový PEUGEOT E-RIFTER dostal vylepšený dizajn a nové podpisy značky, pričom si zachováva svalnatý, pevný a priateľský štýl, ktorý tvorí základ jeho výrazného dobrodružného charakteru.

Nový PEUGEOT E-RIFTER prichádza v súlade s hodnotami a očakávaniami svojich zákazníkov sposolstvom, ktoré hovorí, že „ALLURE prichádza v mnohých podobách“. Cieľovú skupinu tvoria optimistickí a aktívni zákazníci, ktorí hľadajú automobil s moderným dizajnom, s najnovšími online technológiami a požadujú vozidlo, ktoré je blízke prírode, prispieva kenergetickej zmene, s dostatkom priestoru vo vnútri pre optimálny komfort.

Oceňujú tvary E-RIFTER Combispace, ktoré uspokoja celý rad víkendových voľnočasových aktivít (výlety s priateľmi, športové a kultúrne aktivity, videohry, fotografovanie, hudba atď.) a každodenných požiadaviek (rodinné cestovanie s deťmi, domácimi miláčikmi atď.).

  • Nová predná časť.

E-RIFTER má novú, dynamickejšiu prednú časť s novou maskou chladiča spojenou s novým znakom PEUGEOT v strede. Obklopuje ho ikonický svetelný podpis značky s tromi pazúrmi.

  • Praktický, robustný dizajn.

Asertívny štýl modelu E-RIFTER umocňujú nové farby ako zelenáSIRKKAGreen amodráKIAMABlue. Pomáhajú zvýrazniť veľkorysé tvary vozidla, obzvlášť vhodné na výlety, so širokými blatníkmi, impozantnými bočnými ochrannými krytmi, strešnými nosičmi as vysokou svetlou výškou.

  • Nový prístrojový panel.

E-RIFTER dostal úplne novú prístrojovú dosku poskytujúcu vynikajúcu ergonómiu a kvalitnú povrchovú úpravu. Využíva ikonický PEUGEOT i-Cockpit® a je vybavená úplne novou 10-palcovou dotykovou obrazovkou s vysokým rozlíšením v strede hore (pozri nižšie).

  • Príjemný priestor pre cestujúcich.

Sedadlá sú potiahnuté novou svetlou a teplou svetlosivou látkou v súlade s novými materiálmi kabíny. Kabína bude ešte jasnejšia ak si zvolíte ajikonickú strechu Zenith, ktorá vytvorí veľkorysú presklenú plochu, ale prinesie aj početné odkladacie priestory.

NOVÝ PEUGEOT E-RIFTER

EMOTION: E-RIFTER, KTORÝ DOKÁŽE VŠETKO

PEUGEOT E-RIFTER je všestrannejší než kedykoľvek predtým. Jeho nové technológie a ultra variabilný interiér znamenajú, že dokáže splniť každú potrebu a každú túžbu.

  • Viac radosti z jazdy vďaka ešte technologicky vyspelejšiemu PEUGEOT i-Cockpit®.
    • Nový E-RIFTER je vybavený novým 10-palcovým, 100 % digitálnym farebným prístrojovým panelom s optimalizovaným a prispôsobiteľným zobrazením základných informácií, vrátane informácií z navigačného systému a informácií týkajúcich sa toku energie a nabíjania.
    • Nový veľký centrálny 10-palcový HD dotykový displej na ovládanie audiosystému a online navigácie.
    • ₋ Nový kompaktný, kožou potiahnutý, vyhrievaný volant (v závislosti od verzie)s integrovanými ovládacími tlačidlami. Kompaktný volant PEUGEOT sa stal kľúčovousúčasťou radosti z jazdy!
  • Nové špičkové technológie pre optimálnu bezpečnosť
    • Komplexný rad asistenčných systémov: varovanie pred únavou vodiča, čítanie dopravných značiek, asistent udržiavania v jazdnom pruhu, automatické núdzové brzdenie s detekciou chodcov a cyklistov, obmedzovač rýchlosti... E-RIFTER má 17 asistenčných systémov, ktoré boli optimalizované pre tento nový model so systémom adaptívneho tempomatu.
    • Vylepšenú ponuku parkovacích asistentov teraz obsahuje 12 snímačov rozdelených medzi prednú a zadnú časť, ako aj systém VisioPark 180° vybavený parkovacou kamerou s vysokým rozlíšením.
  • A ako vždy, výnimočná variabilita
    • Nový E-RIFTER je dostupný vo dvoch dĺžkach: Standard (4,40 m) a Long (4,70 m). Druhá menovaná zväčšuje dĺžku rázvoru aj zadného previsu, čím poskytuje ešte viac priestoru.Navyšeposkytuje aj možnosť výberu medzi 5 a7 miestnou verziou.
    • Samostatné, sklopné sedadlá. V 2. rade možno sedadlá jednoducho sklopiť do podlahy. Vzávislosti od výbavy tu môžete maťtri samostatné sedadlá. Verzia Long ponúka možnosť mať vtreťom rade dve samostatné sedadlá.
    • Jednoduché nakladanie a vykladanie. E-RIFTER má vzávislosti od verzie dvojicu posuvných bočných dverí a veľké zadné veko batožinového priestoru s otváracím oknom, ktoré je v segmente jedinečné.
    • Veľkorysý objem batožinového priestoru. Batérie modelu E-RIFTER sú umiestnené pod podlahou a nemajú žiadny vplyv na veľkosť interiéru vozidla. Batožinový priestor ponúka objem od 775 litrov pod platom pre 5-miestnu verziu Standard až po 4 000 litrov pod strechou so sklopenými sedadlami verzie Long E-RIFTER. K dispozícii je dostatok odkladacích priestorov,v závislosti od verzie až 186 litrov. Prepravu dlhých predmetov zjednodušuje možnosť sklopiť sedadlo spolujazdca do podlahy.
NOVÝ PEUGEOT E-RIFTER

EXCELLENCE: VYLEPŠENÁ EFEKTÍVNOSŤ A KONEKTIVITA

Nový E-RIFTER dostal najnovšie technológie automobilky PEUGEOT v oblasti 100 % elektrických pohonných jednotiek a konektivity.

  • 100 % elektrická pohonná jednotka, ktorá je úspornejšia než kedykoľvek predtým
    • Dojazd až 320 km. Práca na celkovej efektivite vozidla umožnila udržať rovnakú úroveň výkonu – maximálna rýchlosť 135 km/h, z 0 na 100 km/h za 11,2 sekundy – pri súčasnom zlepšení dojazdu, ktorý teraz dosahuje až 320 km (v súčasnosti sa certifikuje podľa cyklu WLTP).
    • Pohodlný výkon, ktorý možno využiť v troch jazdných režimoch. PEUGEOT E-RIFTER ponúka maximálny výkon 100 kW (136 k) a maximálny krútiaci moment 270 Nm. Vždy sú k dispozícii tri jazdné režimy : Eco pre maximalizáciu dojazdu, Power pre maximálny výkon pri plnom zaťažení a Normal.
    • Nový systém rekuperácie pri brzdení. Na optimalizáciu dojazdu dostal nový model E-RIFTER nový systém rekuperácie pri brzdení, ktorý možno aktivovať na troch rôznych úrovniach regenerácie pomocou pádiel umiestnených za volantom.
    • Nový E-RIFTER môže byť vybavený aj tepelným čerpadlom. Zlepšuje sa tak pohodlie pasažierov a zároveň pomáha optimalizovať účinnosť, a tým aj dojazd.
    • Efektívne nabíjanie. S 11 kW palubnou trojfázovou nabíjačkou dokáže E-RIFTER efektívne nabíjať svoju batériu s užitočnou kapacitou 50 kWh bezohľaduna dostupnú infraštruktúru. Nabíjanie jednosmerným prúdom poskytuje výkon až do 100 kW.

Odhadované časy nabíjania sú:
Na 100 kW verejnej nabíjačke: 30 minút (nabitie z0 na 80 %).
Z11 kW nástennej nabíjačky(WallBoxu): plné nabitie pomocou 11 kW palubnej nabíjačky za 5 hodín.
Zo 16 A zosilnenej domácej zásuvky: plné nabitie za 15 hodín.

  • Konektivita najnovšej generácie
    • Veľký centrálny dotykový displej. Nový E-RIFTER sa štandardne dodáva s centrálnym 10-palcovým HD farebným dotykovým displejom na ovládanie online informačného systému. Pre ešte väčší komfort umožňuje hlasový asistent OK PEUGEOT ovládať hlavné funkcie  vašim hlasom.
    • Online informačné systémy PEUGEOT i-Connect® a PEUGEOT i-Connect® Advanced. Systém PEUGEOT i-Connect® ponúka komplexnú a vysoko citlivú konektivitu vďaka funkcii bezdrôtového zrkadlenia (Apple CarPlay/Android Auto). Technologický zážitok dopĺňa voliteľný PEUGEOT i-Connect® Advanced, ktorý obsahuje aj vysoko výkonnú online navigáciu TomTom. Aktualizácie systému sa vykonávajú vzduchom.
    • Na stredovej konzole môže byť umiestnená bezdrôtová nabíjačka smartfónu.
    • Viac zásuviek: 2 × USB-C, 1 × USB-A a 230 V zásuvka.

Online služby:

Aplikácia pre smartfóny MyPeugeot® pridáva do nového modelu E-RIFTER nové funkcie a služby:

  • Virtuálna servisná knižka.
  • Možnosť odoslať vopred vytvorené trasy na diaľku do jeho palubného navigačného systému zo smartfónu. Navigácia je prednastavená tak, aby vykonávala hovorené pokyny. A s TomTom sa mapa bez problémov aktualizuje.
  • Odporúčanie nabíjacích bodov s cieľom optimalizovať cesty a zároveň predvídať úroveň nabíjania, ktorá je k dispozícii pri dojazde do cieľa. Naplánovaním jázd v MyPEUGEOT možno vozidlo nabíjať v najlepších časoch a podľa dostupnosti nabíjacích staníc. Túto službu, ktorá je dostupná prostredníctvom aplikácie eRoutes, možno využívať aj prostredníctvom funkcie zrkadlenia navigačného systému.
  • Možnosť ovládania centrálneho zamykania dverí, aktivácia svetiel a klaksónu na diaľku.
  • Vďaka tejto novej službe, ktorá po príchode do mesta navrhne parkovacie oblasti s najviac dostupnými miestami, si užívatelia nemusia robiť starosti s hľadaním parkovacích miest.

Možnosť na diaľku spustiť alebo naplánovať teplotu vozidla a skontrolovať, naplánovať, spustiť, alebo odložiť nabíjanie batérie.

Ocenenia

FINAL-CD získalo prestížny certifikát AAA Highest Creditworthiness, tento certifikát je jedným z najdôležitejších Európskych štandardov definujúcich kvalitu obchodnej činnosti. Je medzinárodne uznávanou známkou obchodnej kvality a vyhodnocuje sa na základe rovnakej analytickej metodiky pre všetky európske trhy. Spoločnosť FINAL-CD získala aj prestížny titul Superbrands, už tretí rok po sebe. Medzi Superbrands spoločnosti sme sa zaradili v rokoch 2021, 2022 a aj 2023. Je najuznávanejšou globálnou autoritou v oblasti hodnotenia a oceňovania obchodných značiek a znakom špeciálneho postavenia a uznania vynikajúcej pozície značky na lokálnom trhu. Na základe jednotných kritérií a metód každoročne oceňuje najlepšie z najlepších značiek v takmer 90 krajinách na piatich kontinentoch FINAL-CD ako jediný koncesionár značky PEUGEOT v celej Európe získal už 5x prestížne ocenenie Peugeot Servise Quality Awards. Ako koncesionár značky OPEL sme obdržali diplom OPEL C&S za najvyšší nárast predaja a trhového podielu v Českej a Slovenskej republike, taktiež za najvyšší nárast objednávok, najvyšší nárast celkových predajov náhradných dielov. Ďalej nás ocenili za najvyšší predaj v Slovenskej republike a v neposlednom rade je FINAL-CD ohodnotené 2x ako Dealer roku v oblasti služieb zákazníkom.

Peugeot
PEUGEOT SERVICE QUALITY AWARDSParížPEUGEOT SERVICE QUALITY AWARDSParížPEUGEOT SERVICE QUALITY AWARDSBerlínPEUGEOT SERVICE QUALITY AWARDSBarcelonaPEUGEOT SERVICE QUALITY AWARDSSlovensko
Opel
Opel najvyšší nárast predaja a trhového podielu v ČR a SR za rok 2016C&S
2016
Opel Dealer roku 2015 a 2018Díler roku
2015, 2018
Opel najvyšší nárast objednáviek za rok 2016C&S
2016
Opel najvyšší nárast celkových predajov náhradných dielov za rok 2016C&S
2016
Opel najväčší predaj v SR za rok 2017C&S
2017
FINAL-CD
Superbrands Slovakia 2023Superbrands
2023
Superbrands Slovakia 2022Superbrands
2022
Superbrands Slovakia 2021Superbrands
2021

Zlepšujeme sa pre vás aj naďalej

Vopred ďakujeme za vaše podnety a skúsenosti so službami FINAL‑CD. Napíšte nám Váš názor

Ochrana osobných údajov | Nastavenia cookies
Používame súbory cookies pre zlepšenie funkčnosti našich stránok. Dodatočné súbory cookies používame na vykonávanie analýz používania webových stránok a na kontrolu účinnosti marketingových opatrení. Súhlas s používaním súborov cookies vyjadríte kliknutím na tlačidlo "Súhlasím". Viac informácií
xxs
xs
s
m
l
xl