NOVÝ PEUGEOT 2008

NOVÝ PEUGEOT 2008
Pridané 03.07.2023

Dynamické a agilné SUV prichádza v novom dizajne, s vylepšeným elektrickým výkonom a s dojazdom až 406 km.

PEUGEOT 2008, ktorý je už viac ako tri roky bestsellerom v kategórii SUV segmentu B sa aktuálne posunul na vyššiu úroveň v oblastiach dizajnu, technológií a elektrifikácie.

Ponúka:

  • ALLURE vďaka svojmu dynamickému a asertívnemu dizajnu, typickému pre SUV,
  • EMOTION za volantom a radosť z jazdy vďaka jedinečnému systému i-Cockpit® 3D, ktorý je vylepšený o centrálnu 10-palcovú obrazovku s vysokým rozlíšením,
  • EXCELENCE vďaka vylepšenej účinnosti nového elektrického motora s dojazdom až 406 km (kombinovaný cyklus WLTP) a novým palubným technológiám.

PEUGEOT 2008, ktorý bol uvedený na trh koncom roka 2019 a doteraz bolo vyrobených 700 000 kusov, neustále patril v Európe z hľadiska predaja SUV segmentu B k lídrom a v roku 2021, dokonca tejto kategórii kraľoval.

Za úspechom tohto modelu stojí najmä jeho elektrická verzia E-2008 ako priekopníka elektrifikácie vo svojom segmente od roku 2019 s počtom viac ako 75 000 vyrobených kusov. V roku 2022 tvoril podiel elektrických verzií modelu 17,4 %, čím sa umiestnil na stupni víťazov v rámci predaja elektrických SUV segmentu B v Európe.

MATTHIAS HOSSANN, riaditeľ dizajnu PEUGEOT: „Novým modelom 2008 značka PEUGEOT naďalej posilňuje svoju identitu založenú na technologickej vyspelosti s dôrazom na výraz šelmy. Jedným z kľúčových prvkov pri tvorbe dizajnu bolo prepracovanie prednej časti, ktoré teraz viac zvýrazňuje svetelný podpis v podobe troch pazúrov. Zdôrazňuje sa tak robustný a zároveň dynamický charakter auta, vďaka ktorému je toto SUV také úspešné na všetkých trhoch, čo dokazuje aj kvalitatívny posun modelu 2008 do vyššej triedy.“

Záujemcov o model PEUGEOT 2008 priťahuje predovšetkým jeho výrazný dizajn, ktorý je všeobecne vnímaný ako elegantný, dynamický a robustný. Oceňujú aj jeho všestrannosť a agilitu, čo robí z nového SUV 2008 mimoriadne vhodné auto pre aktívne rodiny.

Nový PEUGEOT 2008 sa vyrába v závode Vigo v Španielsku.

Do predaja sa dostane v lete 2023, súčasťou modelového radu budú tri úrovne výbavy : ACTIVE, ALLURE, GT a štyri motory, vrátane nového čisto elektrického motora s výkonom 115 kW/156 k s dojazdom až 406 km (kombinovaný cyklus WLTP ).

Ponuka sa rozšíri v roku 2024 o nový hybridný motor.

NOVÝ PEUGEOT 2008

ALLURE

Asertívny dizajn SUV ešte viac zvýrazňuje výnimočný charakter auta.

Podstatnou súčasťou úspechu modelu PEUGEOT 2008 od jeho uvedenia je jeho štýl. Výzvou pre dizajnérsky tím PEUGEOT bolo dokázať ešte viac zdôrazniť jeho výnimočnú osobnosť tým, že značka posilnila jeho charakter SUV a zároveň výnimočne pôsobivo ohlásila jeho prechod do prémiovej triedy.

JEROME MICHERON, produktový riaditeľ PEUGEOT:„Nový PEUGEOT 2008 potvrdzuje svoj posun na vyššiu úroveň a získava nový rozmer vďaka svojmu dizajnu, ktorý viac než kedykoľvek predtým vystihuje podstatu SUV, vďaka vylepšenej konektivite novej generácie

a vďaka ešte väčšiemu dojazdu 100 percentne elektrickej verzie. Nový model E-2008 je vybavený najnovšími elektrickými technológiami a ponúka dojazd viac ako 400 km. Na dynamickom a meniacom sa trhu má nový PEUGEOT 2008 všetko potrebné na to, aby aj naďalej zostal na vrchole rebríčku kompaktných SUV. Stále oslovuje široké spektrum zákazníkov, ktorí chcú zažívať pôžitok z jazdy, čo presne vystihuje hodnoty značky PEUGEOT.“

  • Nový svetelný podpis PEUGEOTvpredu

Po novej limuzíne 508 a 508 SW, model 2008 ako druhý v poradí využíva nový charakteristický svetelný podpis značky PEUGEOT. Vyznačuje sa tromi zvislými svetelnými pazúrmi, ktoré sú integrované do lesklých čiernych rámčekov na nárazníku nového modelu 2008. Táto kombinácia podčiarkuje silnú osobnosť auta a jeho robustný SUV dizajn. Všetky verzie sú vybavené takýmto novým svetelným podpisom. Vo výbave GT sa nápadný efekt troch pazúrov prvýkrát rozširuje aj na full LED svetlomety s tromi svetelnými modulmi. To odlišuje výbavu GT od ostatných a dodáva prednej časti exkluzívny nádych.

  • Prepracovaný svetelný podpisvzadu

Súčasťou prepracovaného LED osvetlenia vzadu je na všetkých verziách nového modelu 2008 redizajnovavý motív ikonických troch pazúrov, typických pre zadnú časť auta. Tie aktuálne tvoria tri nad sebou umiestnené horizontálne dvojité lamely s čistým a elegantným vzhľadom, vizuálne rozširujúce siluetu vozidla. Cúvacie svetlá a smerovky taktiež využívajú LED technológiu.

  • Vylepšená predná časť

Nový model 2008 má inovovanú prednú časť s novým logom PEUGEOT. Predná časť je širšia a vďaka špecifickému bočnému vzoru sa prepája so svetlometmi a zároveň zdôrazňuje svoju takmer kolmú orientáciu umocňujúcu robustný vzhľad vozidla.

Vo verzii ACTIVE má predná maska horizontálny vzor v lesklom čiernom prevedení.

Pri verziách ALLURE a GT je na prednej maske využitý vertikálny vzor v rovnakej farbe, akú má karoséria, ktorý postupne splýva s nárazníkom s cieľom zvýrazniť kolmý charakter prednej časti. Vzor v rovnakej farbe, akú má karoséria, zároveň umožňuje lepšie prepojenie mriežky chladiča s nárazníkom, čo zvýrazňuje robustnejší vzhľad auta.

  • Nové farby

Moderná šedá Selenium Grey bola zvolená ako uvádzacia farba a je na výber v rámci dostupnej palety. Nová biela Okenite s modrosivými odleskami podčiarkuje rafinovanosť nového modelu 2008. Verzia GT sa štandardne dodáva v dvojfarebnom prevedení s čiernou strechou. Všetky nové modely 2008 bez ohľadu na farbu karosérie majú čierne vonkajšie spätné zrkadlá.

Nový Peugeot 2008 je dostupný v nasledujúcich šiestich farbách: šedá Selenium, šedá Artense, biela Okenite, čierna Perla Nera, červená Elixir a modrá Vertigo.

  • Inovatívny dizajn diskov

Nový PEUGEOT 2008 má nové zliatinové disky s excentrickým geometrickým dizajnom, rovnakým, aký bol využitý aj na modeli PEUGEOT 408. Na výber je niekoľko typov a veľkostí diskov :16-palcové „NOMA“ (výbava ACTIVE), 17-palcové „KARAKOY“ (ALLURE a GT ) alebo 18-palcové „EVISSA“ (voliteľné na GT). Všetky disky z ľahkých zliatin majú stredové krytky s logom PEUGEOT, ktoré elegantne zakrývajú otvory pre matice.

  • Modernizované označenie PEUGEOT

Modelové označenie vpredu, na bokoch a vzadu na novom modeli 2008 dostalo nový typ písma a novú šedú farbu Basalt. E-2008 má písmeno „E“ v dvojfarebnej (dichroickej) kombinácii modrej a bielej. Vzadu sa označenie PEUGEOT tiahne cez celú šírku veka batožinového priestoru.

  • Nové rafinované látky

Všetky verzie nového modelu 2008 majú sedadlá s novými látkami, dokazujúcimi reálny kvalitatívny posun smerom k prémiovému segmentu, príkladom môže byť nové čalúnenie Alcantara dostupné ako voliteľná výbava pre verziu GT.

NOVÝ PEUGEOT 2008

EMOTION

Jedinečné ergonomické riešenie PEUGEOT i-Cockpit®, ktoré sa stalo už neodmysliteľnou súčasťou vozidiel PEUGEOT, je ešte komplexnejšie zabudované do architektúry auta, aby ponúklo lepší zážitok z jazdy.

PEUGEOT i-Cockpit®, ako hlavný prvok kabíny, je jedným z najvýznamnejších atribútov modelov tejto značky. S viac ako 10 miliónmi kusov predaných za posledných desať rokov bol vylepšený a modernizovaný spolu s novým modelom 2008, pričom cieľom bolo optimalizovať ergonómiu a umocniť pôžitok z jazdy.

  • Nový dizajn digitálneho prístrojového panelu

Prístrojový panel nového modelu 2008 je vo verziách ALLURE a GT umiestnený optimálne, vo výške očí tesne nad vencom volantu. 10-palcový digitálny displej má nový dizajn a vo verzii GT aj 3D zobrazenie. Farbu displeja, hierarchiu a rozloženie informácií možno plne prispôsobiť preferenciám vodiča. Vo verzii ACTIVE má model 2008 stále analógový prístrojový panel.

  • 10-palcový centrálny dotykový displej pre všetky nové modely 2008

Všetky modely 2008 sú teraz štandardne vybavené 10-palcovým stredovým dotykovým displejom (predtým bol v prvých dvoch úrovniach výbavy 7-palcový). Displej slúži na ovládanie funkcií rádia a telefónu (verzia ACTIVE) alebo najnovšej generácie infotainmentu PEUGEOT i-Connect® a PEUGEOT i-Connect® Advanced.

Vo verziách ALLURE a GT má stredový displej HD rozlíšenie.

Pod stredovým displejom zostali mechanické tlačidlá pre rýchly prístup k hlavným funkciám.

  • Kompaktný volant ako ústredný prvok

Kompaktný volant je súčasťou systému PEUGEOT i-Cockpit® a znásobuje potešenie z jazdy tým, že umožňuje výbornú ovládateľnosť a presnosť riadenia. Na volante je v strede zobrazené nové logo, prípadne nový znak GT na spodnej časti venca. Jeho súčasťou sú ovládacie prvky multimediálneho systému (zdroj zvuku, telefón), ako aj ovládanie hlasitosti a aktivácia hlasového ovládania.

  • Sofistikované ambientné osvetlenie vo verzii GT

Interiér nového modelu 2008 GT má ambientné osvetlenie, ktoré možno nastaviť v ôsmich farbách, vrátane niektorých úplne nových, a zladiť ho s podsvietením centrálneho displeja, berúc do úvahy zvolený jazdný režim.

  • Nové ovládanie manuálnej prevodovky

Nové modely 2008 so šesťstupňovou manuálnou prevodovkou sú vybavené novou radiacou pákou, zlepšujúcou ergonómiu radenia. V novom modeli 2008 s automatickou prevodovkou ostal elegantný, praktický nenápadný ovládač radenia, predstavený na jar 2022.

  • Grip Control

Nový PEUGEOT 2008 prichádza s funkciou Grip Control, umožňujúcou voľbu troch jazdných režimov: Piesok, Blato a Sneh (Sand, Mud, Snow). V závislosti od krajiny, v ktorej sa vozidlo predáva, je možné systém Grip Control kombinovať s celoročnými pneumatikami „3PMSF“.

NOVÝ PEUGEOT 2008

EXCELLENCE

Nový štandard v elektrifikácii a konektivite

Nový model 2008 je hi-tech auto, ktoré ako hlavné lákadlo ponúka novým zákazníkom efektívny elektromotor a konektivitu najnovšej generácie.

  • Ešte efektívnejší model E-2008 s dojazdom viac ako 400 km

E-2008 je priekopníkom medzi 100-percentne elektrickými verziami SUV segmentu B

s novým motorom, ktorý už teraz využívajú modely E-208 a E-308. Maximálny výkon sa zvýšil o 15 percent zo 100 kW/136 k na 115 kW/156 k, pričom kapacita batérie sa zvýšila z 50 kWh na 54 kWh. Veľká snaha o efektivitu umožnila spolu so zvýšením výkonu zvýšiť aj dojazd, ktorý dosahuje až 406 km v porovnaní s predchádzajúcimi 345 km (kombinovaný cyklus WLTP).

V novom modeli PEUGEOT E-2008 sú k dispozícii dva typy palubných nabíjačiek vhodné pre všetky spôsoby využitia vozidla a všetky riešenia nabíjania: štandardná jednofázová nabíjačka s nabíjacím výkonom 7,4 kW a na želanie aj trojfázová nabíjačka s nabíjacím výkonom 11 kW.

Odhadované časy nabíjania z 20 percent na 80 percent sú 30 minút prostredníctvom verejnej rýchlo-nabíjacej stanice (100 kW), 4 hodiny a 40 minút cez „wallbox“ (7,4 kW) a 11 hodín a 10 minút zo zosilnenej domácej zásuvky (3,2 kW).

  • Nový hybridný pohon pre model 2008 príde čoskoro

Začiatkom roka 2024 dostane nový model 2008 nový hybridný pohon využívajúci 48V architektúru. Tvorí ho benzínový motor PureTech novej generácie s výkonom 136 k v kombinácii s novou 6-stupňovou dvojspojkovou elektrifikovanou prevodovkou s elektrickým motorom.

Vďaka batérii, ktorá sa dobíja počas jazdy, ponúka táto technológia extra krútiaci moment pri nízkych otáčkach motora a až o 15 percent nižšiu spotrebu paliva. Pri jazde v meste môže nový model 2008 vybavený systémom HYBRID pracovať viac ako 50 percent času v 100 percentnom elektrickom režime s nulovými emisiami.

  • Rad motorov, ktoré vyhovejú akýmkoľvek nárokom

Okrem vyššie spomínaných elektrických motorov ponúka nový model 2008 na výber benzínové a naftové motory umožňujúce každému zákazníkovi vybrať si riešenie, ktoré najviac vyhovuje jeho potrebám:

  • PureTech 100: 3-valcový benzínový motor so objemom 1,2 litra a výkonom 100 k, vybavený systémom Stop & Start, kombinovaný so 6-stupňovou manuálnou prevodovkou
  • PureTech 130:3-valcový 1,2-litrový benzínový motor s výkonom 130 k so systémom Stop & Start možno kombinovať s 8-stupňovou automatickou prevodovkou EAT8 alebo 6-stupňovou manuálnou prevodovkou
  • BlueHDi 130 EAT8:1,5-litrový 4-valcový dieselový motor s výkonom 130 k so systémom Stop & Start, kombinovaný s 8-stupňovou automatickou prevodovkou EAT8
  • Najnovšia generácia online informačných systémov

Vo verzii ALLURE je model 2008 štandardne vybavený systémom PEUGEOT i-Connect®, zatiaľ čo verzia GT môže byť voliteľne vybavená systémom PEUGEOT i-Connect® Advanced.

Oba systémy sa ovládajú prostredníctvom centrálneho 10-palcového dotykového displeja s vysokým rozlíšením, ktorý si možno jednoducho užívateľsky prispôsobiť, obsahuje viaceré okná s miniaplikáciami alebo skratkami, veľmi jednoducho sa používa a architektúra menu je podobná smartfónu. Umožňuje jednoducho prechádzať ponukou v menu zľava doprava, nahor a nadol pre zobrazenie upozornení alebo klepnutím tromi prstami na vyvolanie hlavnej obrazovky aplikácie (návrat domov).

Do hlavného menu sa možno kedykoľvek jednoducho vrátiť aj prostredníctvom mechanického tlačidla „Domov“ nachádzajúceho sa pod centrálnym displejom. V hornej časti displeja je trvalo umiestnený banner s dátami o vonkajšej teplote, počasí, polohe na stránkach miniaplikácií, údajmi o konektivite, upozorneniami a časom.

Systém PEUGEOT i-Connect® ponúka úplné online pripojenie s využitím bezdrôtového zrkadlenia smartfónu (Apple CarPlay/Android Auto).Technologický zážitok dopĺňa systém PEUGEOT i-Connect® Advanced, ktorý je vybavený vysokovýkonným navigačným systémom TomTom. Mapa sa pre ľahkú čitateľnosť zobrazuje na celej 10-palcovej obrazovke.

Systém umožňuje aktualizácie na diaľku (over the air).

Aktivačný príkaz „OK PEUGEOT“ v systéme PEUGEOT i-Connect Advanced spúšťa rozpoznávanie hlasu v prirodzenej reči umožňuje hlasové ovládanie väčšiny funkcií infotainmentu. Užívatelia môžu na orientáciu v systéme a funkciách auta využiť priamo do infotainmentu nahranú dokumentáciu a návody na obsluhu.

  • Viac USB konektorov

Vo výbavách ALLURE a GT má teraz nový PEUGEOT 2008 štandardne tri konektory USB-C (dva vpredu, jeden vzadu) jeden konektor USB-A (vzadu). Vo výbave ACTIVE má auto konektor USB-C vpredu, zatiaľ čo E-2008 má konektory USB-C a USB-A aj vzadu.

  • Výkonnejšie indukčné nabíjanie smartfónu

Nový model 2008 vo výbave ALLURE môže mať voliteľne 15 W indukčné nabíjanie pre smartfóny (predtým 5 W). Táto výbava je štandardom vo verzii GT. Nachádza sa pod roletkou v stredovej konzole a smartfón dobíja rýchlo aj pri použití bezdrôtového zrkadlenia.

  • Parkovacie kamery s vysokým rozlíšením

Nové predné a zadné parkovacie kamery v modeli PEUGEOT 2008 teraz ponúkajú obraz vo vysokom rozlíšení. V závislosti od verzie je ako voliteľná výbava k dispozícii aj nová predná kamera s vysokým rozlíšením (umožňujúca aj sledovanie mŕtveho uhla), vďaka ktorej možno získať 360 stupňový obraz bezprostredného okolia vozidla, čo je dôležitá pomoc pri parkovaní.

  • Komplexná ponuka asistenčných systémov

Okrem nových asistenčných parkovacích kamier s vysokým rozlíšením (pozri vyššie) ponúka novinka 2008 svojmu užívateľovi množstvo funkcií a asistenčných systémov, vďaka ktorým je jazda bezpečnejšia a jednoduchšia.

  • Adaptívny tempomat s funkciou Stop and Go a nastavením vzdialenosti medzi vozidlami.
  • Automatické núdzové brzdenie s pred-kolíznym varovaním: rozpozná chodcov a cyklistov, vo dne aj v noci, pri rýchlosti od 7 km/h do 140 km/h.
  • Rozšírené rozpoznávanie dopravných značiek a ich zobrazovanie na digitálnom paneli: okrem obvyklých značiek súvisiacich s rýchlosťou aj značky stop, zakázaný smer jazdy, zákaz predbiehania, koniec zákazu predbiehania;.
  • Aktívne varovanie pred opustením jazdného pruhu s korekciou smeru vozidla.
  • Driver Attention Alert, ktorý zisťuje zníženú bdelosť počas dlhej jazdy a pri rýchlostiach nad 65 km/h analýzou mikro-pohybov volantu.
  • Monitorovanie mŕtveho uhla.
  • Vylepšená trakcia s funkciou Grip Control, ktorá umožňuje použiť tri jazdné režimy: Piesok, Blato a Sneh (Sand, Mud, Snow). V závislosti od krajiny, v ktorej sa vozidlo predáva, je možné ponuku Grip Control kombinovať s celoročnými pneumatikami „3PMSF“.
  • Služby konektivity

PEUGEOT Easy-Charge poskytuje prístup k rôznym riešeniam nabíjania pre elektrické vozidlá:

  • Rôzne riešenia nabíjania v domácnosti alebo na pracoviskuprostredníctvom širokej škály zariadení (zosilnená zásuvka, wall-box, smartwall-box, atď.), diagnostika na posúdenie najvhodnejšej elektrickej inštalácie a najlepšieho riešenia nabíjania, ako aj konečná inštalácia prostredníctvom odporúčaných partnerov,
  • Verejná ponuka dobíjania cez Free2Move eSolutions poskytuje prístup k sieti viac ako 350 000 nabíjacích miest v Európe: výber nabíjacích miest podľa vzdialenosti, rýchlosti a ceny nabíjania,
  • Certifikát o kapacite batérie po vykonaní servisu ako garancia reálnej úrovne jej kapacity,
  • Batéria nového PEUGEOT E-2008 má záruku 8 rokov alebo 160 000 km.
NOVÝ PEUGEOT 2008

PEUGEOT Easy-caredáva zákazníkom istotu pri zoznamovaní sa s vozidlom a uľahčuje jeho následné používanie:

  • Nové simulátory a digitálne cesty poskytnú užívateľom viac informácií o elektrickej mobilite na webových stránkach značky
  • Prispôsobené servisné zmluvy a cestná asistencia môžu byť zahrnuté do jedného balíka financovania, aby si zákazníci mohli užívať svoje vozidlo bez starostí.

A napokon, aplikácia pre smartfóny MyPeugeot® pridáva donového modelu 2008 3 nové funkcie:

  • Virtuálna servisná knižka umožňuje uchovávať všetky faktúry a archivovať zoznam zásahov vykonaných na vozidle v servisoch v elektronickej forme. Toto riešenie je nielen šetrné k životnému prostrediu, ale aj veľmi užitočné, keď chcete svoje vozidlo odpredať jednoduchšie a za vyššiu cenu, záujemca totiž získa kompletný prehľad o vozidle a rýchlejšie si získate jeho dôveru.
  •  Odoslanie plánovaných jázd do palubného navigačného systémuvopred priamo z vášho smartfónu je jeden zo spôsobov, ako ušetriť čas hneď po naštartovaní vozidla. Rovnako umožňuje nájsť verejné parkovacie miesto v cieli jazdy. Navyše, už viac nemusíte zadávať adresu cez klávesnicu a riskovať tak vznik kolíznej situácie. Navigácia dokáže rozpoznať a vykonať hlasové pokyny, pričom aplikácia TomTom zvláda aktualizácie mapových podkladov svojpomocne.
  •  Plánovanie miest nabíjania vozidla pre optimalizáciu cestya zároveň odhad úrovne nabitia v cieli jazdy. Keďže si v systéme My Peugeot dokážete svoje cesty plánovať, môžete si vozidlo dobiť v optimálnom čase pri zohľadnení dostupnosti nabíjacích staníc. Ušetrite si čas, cestujte bez stresu a bez obáv, či budete mať dostatočný dojazd. Systém My Peugeot všetko naplánuje za vás!

Zároveň máte možnosť kedykoľvek spustiť alebo predprogramovať nastavenie úrovne tepelného komfortu a na diaľku skontrolovať, naplánovať, spustiť alebo odložiť nabíjanie batérie.

  • Jednoduchá a prehľadná ponuka

S cieľom uľahčiť svojim zákazníkom výber PEUGEOT zjednodušil pri novom modeli 2008 ponúkané výbavové verzie na tri: ACTIVE, ALLURE a GT, pričom do základnej výbavy v nich patrí:

  • ACTIVE: nový svetelný podpis s tromi pazúrmi vpredu a s tromi dvojitými LED svetlami vzadu, zadný parkovací asistent, automatická klimatizácia, elektrické ovládanie predných a zadných okien, elektrické spätné zrkadlá, PEUGEOT i-Cockpit® s 10-palcovou centrálnou dotykovou obrazovkou , konektor USB-C vpredu.
  • ALLURE: ako pri verzii ACTIVE + 17-palcové zliatinové disky „KARAKOY“, maska chladiča vo farbe karosérie, predný a zadný parkovací asistent, PEUGEOT i-Cockpit® s 10-palcovým digitálnym prístrojovým panelom a 10-palcovým centrálnym dotykovým displejom s vysokým rozlíšením, infotainment PEUGEOT i-Connect® s úplnou podporou konektivity pre smartfóny, 2 konektory UBS-C vpredu, 1 konektor USB-C a 1 konektor USB-A vzadu.
  • GT: ako verzii ALLURE + full LED predné svetlomety, parkovacia kamera s vysokým rozlíšením, bezkľúčový prístup a štartovanie, elektricky sklopné vonkajšie zrkadlá s uvítacím osvetlením, strecha Black Diamond, označenie GT...
  • Kompaktné rozmery

Nový model 2008 si zachováva rovnaké vonkajšie rozmery: dĺžka 4,30 m, šírka 1,987 m (vrátane zrkadiel), výška 1,55 m. Objem kufra 434 litrov (po kryt batožinového priestoru) zostal tiež nezmenený.

 
 

Ocenenia

Získali sme ako jediný koncesionár PEUGEOT v Európe už 6 x prestížnu cenu.

ParížParížBerlínBarcelonaSlovensko

Zlepšujeme sa pre vás aj naďalej

Vopred ďakujeme za vaše podnety a skúsenosti so službami FINAL‑CD. Napíšte nám Váš názor

Ochrana osobných údajov | Nastavenia cookies
Používame súbory cookies pre zlepšenie funkčnosti našich stránok. Dodatočné súbory cookies používame na vykonávanie analýz používania webových stránok a na kontrolu účinnosti marketingových opatrení. Súhlas s používaním súborov cookies vyjadríte kliknutím na tlačidlo "Súhlasím". Viac informácií
xxs
xs
s
m
l
xl