NOVÝ RAD ELEKTRICKÝCH DODÁVOK PEUGEOT

NOVÝ RAD ELEKTRICKÝCH DODÁVOK PEUGEOT
Pridané 01.11.2023

NOVÉ MODELY PEUGEOT E-PARTNER, E-EXPERT a E-BOXER.

PEUGEOT sa zapisuje do histórie tým, že aktualizuje celý rad ľahkých úžitkových vozidiel súčasne! Nové modely E-PARTNER, E-EXPERT a E-BOXER sú efektívnejšie a úspornejšie ako kedykoľvek predtým a tvoria súčasť stratégie totálnej elektrifikácie radu PEUGEOT.

ALLURE: Výrazný asertívny dizajn zameraný na podnikateľov.

EMOTION: Technológia, online služby a pohodlie, ktoré uľahčia každodenný život.

EXCELLENCE: 100 % elektrické motory, ktoré sú úspornejšie a vhodné na všetky použitia.

Ako hlavný hráč na trhu ľahkých úžitkových vozidiel vedie PEUGEOT v súčasnosti bezprecedentnú ofenzívu tým, že aktualizuje všetky svoje modelové rady naraz, počnúc svojimi 100 % elektrickými modelmi: E-PARTNER, E-EXPERT a E-BOXER.

Tieto modely, ktoré tvoria základné prvky radu ľahkých úžitkových vozidiel PEUGEOT, predstavujú kľúčových hráčov v stratégii elektrifikácie značky.

PEUGEOT ponúkne najširšiu škálu elektromobilov akejkoľvek mainstreamovej značky v Európe. Značka sa zaviazala ponúkať v roku 2025 elektrickú verziu každého modelu v portfóliu a do roku 2030 sa stať v Európe 100 % elektrickou značkou.

Nárast nízko-emisných zón, priemerná prejdená vzdialenosť menej ako 200 km za deň, zníženie prevádzkových nákladov, komfort jazdy: pre podnikateľov sa prechod na 100 % elektrické vozidlá stáva jasnou voľbou.

Nový rad 100 % elektrických ľahkých úžitkových vozidiel PEUGEOT je úspornejší a bez kompromisov v oblasti výkonu.A aby bol biznis plynulejší, PEUGEOT ponúka kompletný rad zmlúv o údržbe a servise až na 8 rokov a 200 000 km.

NOVÝ PEUGEOT E-PARTNER

NOVÝ PEUGEOT E-PARTNER

Vylepšený dizajn, ešte väčší pôžitok z jazdy a bezpečnosť, dojazd s nulovými emisiami až 330 km, tepelné čerpadlo pre maximálny komfort a zároveň zlepšenie účinnosti. Nový PEUGEOT E-PARTNER sa stal ideálnym partnerom pre náročných podnikateľov.

PEUGEOT E-PARTNER je významným hráčom na trhu 100 % elektrických dodávok, ktorý by mal do roku 2025 predstavovať tretinu európskeho segmentu dodávok.

Nový E-PARTNER teraz ponúka dojazd až 330 km (v súčasnosti sa certifikuje podľa cyklu WLTP). Zabudovanie batérií do podlahy zachováva objem nákladového priestoru.

Užitočný objem je až 4,4 m3, pričom užitočná hmotnosť 780 kg a hmotnosť prívesu 750 kg tvoria meradlá v segmente.

ALLURE: nový, veľmi originálny dizajn PEUGEOT

Nový E-PARTNER má kompletne upravenú prednú časť:

  • Nová maska chladiča so znakom PEUGEOT,
  • Modernizovaný dizajn nárazníka,
  • Nové predné svetlomety s ikonickým 3-pazúrovým svetelným podpisom značky.

Dizajnový balík dopĺňajú nové kolesá spolu so stredmi kolies s novým znakom PEUGEOT.

Priestor pre cestujúcich dostal novú palubnú dosku, ktorá ponúka lepšiu ergonómiu a kvalitu spracovania.

PEUGEOT i -Cockpit® dostal úplne novú 10-palcovú dotykovú obrazovku s vysokým rozlíšením v hornej strednej časti. Volant teraz obsahuje aj ovládacie prvky na ovládanie audio systému, tempomatu a pádla na reguláciu úrovne rekuperačného brzdenia. A napokon, sedadlá boli prečalúnené novou odolnejšou a elegantnejšou látkou.

Dostupné sú tieto farby: sivá Artense Grey, biela Kaolin White, čierna Perla Nera Black a modrá Kiama Blue.

EMOTION: nová výbava, ktorá posunie vozidlo na ďalšiu úroveň

Nový PEUGEOT E-PARTNER dostal do výbavy technológie, komfortné a bezpečnostné prvky, ktoré sa zvyčajne nachádzajú v osobných automobiloch.

  • Nový E-PARTNER využíva 10-palcový, 100 % digitálny farebný prístrojový panels optimalizovaným a prispôsobiteľným zobrazením základných informácií.
  • Veľký centrálny dotykový displej. Nový E-PARTNER je štandardne vybavený centrálnym 10-palcovým HD dotykovým displejom, ktorý ovláda audio systém a navigáciu TOM TOM 3D. Ďalším komfortným prvkom je hlasový asistent OK PEUGEOT, ktorý umožní ovládať hlavné funkcie prirodzenou rečou. Toto rozhranie uľahčuje ovládanie najnovšej generácie informačno-zábavných systémov PEUGEOT i -Connect a PEUGEOT i -Connect Advanced.
  • Bezdrôtové pripojenie k Apple Car Play a Android Auto umožňuje zrkadliť obsah smartfónu na stredovej obrazovke bez toho, aby ho museli užívatelia pripájať.
  • Bezdrôtová nabíjačka smartfónu sa nachádza na stredovej konzole. Praktický systém pre podnikateľov, ktorí mnohokrát denne nastupujú a vystupujú z vozidla s telefónom v ruke. Nový E-PARTNER má aj dve USB zásuvky.
  • Dokonalý výhľad na okolie vozidla vďaka Dynamic Surround View. Nový E-PARTNER je vybavený dvoma kamerami: jednou nad zadnými dverami a druhou pod vonkajším spätným zrkadlom na strane spolujazdca. Táto jedinečná funkcia umožňuje systému Dynamic Surround View poskytnúť vodičovi perfektný digitálny pohľad na zadnú časť vozidla, ako aj na oblasť okolo vozidla na strane spolujazdca, ktorú by inak bolo na skriňovom vozidle ťažko vidieť.
  • Celý rad asistenčných systémov: upozornenie na únavu vodiča, čítanie dopravných značiek, asistent udržiavania v jazdnom pruhu, automatické núdzové brzdenie s detekciou chodcov a cyklistov, obmedzovač rýchlosti. E-PARTNER má aj 17 asistenčných systémov, ktoré v tomto novom modeli dopĺňa adaptívny tempomat.
  • Jazdný asistent úrovne Level 2 – kombinácia adaptívneho tempomatu s funkciou stop and go a asistenta udržiavania v jazdnom pruhu.

EXCELLENCE: stále úspornejší plne elektrický pohon s dojazdom až 330 km

PEUGEOT E-PARTNER a jeho 100 % elektrický pohon ponúkamaximálny výkon 100 kW (136 k) a maximálny krútiaci moment 270 Nm v kombinácii s 50 kWh batériou (netto kapacita).

Vždy sú k dispozícii tri jazdné režimy: Eco pre maximálny dojazd, Power pre maximálny výkon pri plnom zaťažení a Normal.

Konštruktérske tímy pracovali aj na celkovej efektivite vozidla, aby ponúkli nasledujúce výkonové hodnoty: maximálna rýchlosť 130 km/h,0 – 100 km/h za 11,2 sekundy a zároveň zlepšili dojazd, ktorý teraz predstavuje až 330 km (v súčasnosti sa certifikuje podľa cyklu WLTP) .

Na optimalizáciu dojazdu dostal nový E-PARTNER rekuperačný brzdový systém, ktorý možno aktivovať v troch rôznych úrovniach pomocou pádiel umiestnených za volantom.

Ďalšiu novinku predstavuje tepelné čerpadlo, ktoré zlepšuje komfort pasažierov a zároveň prispieva k efektívnosti a dojazdu nového modelu E-PARTNER.

E-PARTNER vybavený štandardne 7,4 kW palubnou nabíjačkou a voliteľne s 11 kW trojfázovou nabíjačkou umožňuje efektívne nabíjanie bez ohľadu na dostupnú infraštruktúru. DC rýchlonabíjanie ponúka výkon 100 kW.

Odhadované časy nabíjania sú nasledovné:

  • Z verejnej 100 kW nabíjačky: 30 minút (nabitie z 0 na 80 %).
  • Z 11 kW nástennej nabíjačky: úplné nabitie pomocou 11k W palubnej nabíjačky za 5 hodín.
  • Zo 7,4 kW nástennej nabíjačky: plné nabitie pomocou 7 kW palubnej nabíjačky za 7,5 hodiny.

Sortiment, ktorý uspokojí každú potrebu

Aby sme vyhoveli potrebám všetkých podnikateľov, nový PEUGEOT E-PARTNER je k dispozícii vo dvoch veľkostiach: štandardná dodávka dlhá 4,40 m so štandardným priestorom pre cestujúcich (až 3 miesta), alebo dlhá dodávka 4,75 m, so štandardným alebo zväčšeným priestorom pre cestujúcich (až 5 miest na sedenie).

Okrem nového modelu E-PARTNER ponúka PEUGEOT širokú škálu modelov PARTNER vybavených benzínovým motorom PureTech s výkonom 81 kW (110 k),alebo 2 naftovými motormi BlueHDi s výkonom 74 kW (100 k), alebo 95 kW (130 k). Ten možno kombinovať aj s 8-stupňovou automatickou prevodovkou.

Nový PEUGEOT PARTNER so spaľovacími motormi ťaží z rovnakých optimalizácií ako nový E-PARTNER, a to z hľadiska dizajnu a výbavy, ako aj z rovnakého rozsahu karosérií a dĺžok.

NOVÝ PEUGEOT E-EXPERT

NOVÝ PEUGEOT E-EXPERT

Nový PEUGEOT E-EXPERT robí ďalší krok k dokonalosti v službách podnikateľom s vynoveným dizajnom, vyššou účinnosťou, konektivitou najnovšej generácie a so sofistikovanejšími jazdnými asistentmi. Kompaktná dodávka si tiež zachováva robustnosť, všestrannosť a potešenie z jazdy, vďaka ktorým mala u podnikateľov taký úspech.

PEUGEOT E-EXPERT predstavuje etalón v segmente 100 % elektrických kompaktných dodávok a teraz urobil nový krok vpred z hľadiska dizajnu aj technológií.

Nový E-EXPERT teraz ponúka dojazd až 350 km (v súčasnosti sa certifikuje podľa cyklu WLTP).

S batériou v podlahe, ktorá nemá žiadny vplyv na nosnosť ani objem, si zachoval kapacitu

a všestrannosť, vďaka ktorým dosiahol taký úspech. Má užitočný objem až 6,6 m3, užitočnú hmotnosť1 263 kg a potiahne príves s hmotnosťou 1 000 kg.

Nový E-EXPERT je príjemný, ľahko sa ovláda a vďaka priemeru otáčania medzi obrubníkmi 12,4 metra (štandardná verzia) a obmedzenej výške 1,90 m pokojne vojde aj do podzemných garáží.

ALLURE: nový, osobitý a atraktívny štýl

Predná časť nového modelu E-EXPERT prijala nový vzhľad radu PEUGEOT s prepracovanou maskou chladiča s novým znakom v strede, s novými full LED svetlometmi so svetelným podpisom značky a s nárazníkom optimalizovaným pre ochranu a aerodynamiku.

Kolesá majú novú farbu a v strede nesú nový znak PEUGEOT.

Pozícia vodiča nového modelu E-EXPERT prešla značnými úpravami pre väčšie pohodlie, ergonómiu a praktické využitie. Palubná doska a volant sú prepracované. Digitálny prístrojový panel a voliteľný veľký centrálny 10-palcový dotykový displej poskytujú príjemné a efektívne rozhranie človek/vozidlo.

Vozidlo ponúka viac a väčších odkladacích priečinkov, najmä v hornej časti palubnej dosky a na stredovej konzole. Dômyselný dizajn držiakov nápojov na koncoch palubnej dosky umožňuje držať smartfón vo vzpriamenej polohe.

Dostupné sú tieto farby: sivá Artense Grey, sivá Titanium Grey, biela Kaolin White a čierna Perla Nera Black.

EMOTION: konektivita a asistenčné systémy pre vyššiu efektivitu

Nová výbava modelu PEUGEOT E-EXPERT zvyšuje každodenný komfort a bezpečnosť užívateľov:

  • 100 % digitálny 10-palcový farebný prístrojový panel tvorí štandardnú výbavu všetkých nových modelov E-EXPERT spolu s optimalizovaným a prispôsobiteľným zobrazením základných informácií.
  • Veľký centrálny dotykový displej. Nový E-EXPERT je štandardne vybavený centrálnym 10-palcovým HD dotykovým displejom, ktorý ovláda audio systém a navigáciu TOM TOM 3D. Ďalším komfortným prvkom je hlasový asistent OK PEUGEOT, ktorý umožní ovládať hlavné funkcie prirodzenou rečou.
  • Bezdrôtové pripojenie k Apple Car Play a Android Auto umožňuje zobraziť obsah smartfónu na centrálnej obrazovke bez toho, aby ho užívatelia museli pripájať.
  • Bezdrôtová nabíjačka smartfónu sa nachádza na stredovej konzole. Praktický systém pre užívateľov, ktorí mnohokrát denne nastupujú a vystupujú z vozidla s telefónom v ruke.
  • Dokonalý výhľad na okolie vozidla vďaka Dynamic Surround View. Nový E-PARTNER je vybavený dvoma kamerami: jednou nad zadnými dverami a druhou pod vonkajším spätným zrkadlom na strane spolujazdca. Táto jedinečná funkcia umožňuje systému Dynamic Surround View poskytnúť vodičovi perfektný digitálny pohľad na zadnú časť vozidla, ako aj na oblasť okolo vozidla na strane spolujazdca, ktorú by inak bolo na skriňovom vozidle ťažko vidieť.
  • Celý rad asistenčných systémov: upozornenie na únavu vodiča, čítanie dopravných značiek, asistent udržiavania v jazdnom pruhu, automatické núdzové brzdenie s detekciou chodcov a cyklistov, obmedzovač rýchlosti. E-EXPERT má aj 17 asistenčných systémov, ktoré v tomto novom modeli dopĺňa adaptívny tempomat.
  • Nové asistenčné systémy: varovanie pred únavou vodiča, obmedzenie rýchlosti, asistent udržiavania v jazdnom pruhu, automatické núdzové brzdenie s detekciou chodcov a cyklistov, adaptívny tempomat s funkciou stop and go, asistent pri jazde z kopca spojený s Grip Control.
  • Jazdný asistent úrovne Level 2 – kombinácia adaptívneho tempomatu s funkciou stop and go a asistenta udržiavania v jazdnom pruhu.

EXCELENCE: 100 % elektrická ponuka s dojazdom až 350 km.

Nový PEUGEOT E-EXPERT poháňa elektromotor s výkonom 100 kW (136 k) a maximálnym krútiacim momentom 260 Nm. To poskytuje optimálny výkon hneď od začiatku až do maximálnej rýchlosti 130 km/h. K dispozícii sú tri jazdné režimy: Eco pre maximalizáciu dojazdu, Power pre maximálny výkon pri plnom zaťažení a Normal.

Aby sme vyhoveli potrebám všetkých podnikateľov, PEUGEOT ponúka pre nový model E-EXPERT dva typy batérií. E-EXPERT s 50 kWh batériou ponúka dojazd až 224 km (v súčasnosti sa certifikuje podľa cyklu WLTP). Je tiež obzvlášť vhodný a prispôsobený obmedzeniam každodenného používania v meste a je dostupný v štandardnom a dlhom podvozku.

Model E-EXPERT so 75 kWh batériou teraz ponúka dojazd až 350 km(v súčasnosti sa certifikuje podľa cyklu WLTP), vďaka čomu je neuveriteľne všestranný bez ohľadu na podvozok.

Pre optimalizáciu dojazdu dostal nový E-EXPERT rekuperačný brzdový systém, ktorý možno aktivovať v troch rôznych úrovniach pomocou pádiel umiestnených za volantom.

E-EXPERT vybavený štandardne 7,4 kW palubnou nabíjačkou a voliteľne s 11 kW trojfázovou nabíjačkou umožňuje efektívne nabíjanie bez ohľadu na dostupnú infraštruktúru. DC rýchlonabíjanie ponúka výkon 100 kW.

Odhadované časy nabíjania sú nasledovné:

  • Z verejnej 100 kW nabíjačky: 38 minút pre 50 kWh batériu, 45 minút pre 75 kWh batériu (nabitie z 0 na 80 %).
  • Z 11 kW nástennej nabíjačky: úplné nabitie pomocou 11 kW palubnej nabíjačky za 4 hodiny 50 minút pre 50 kWh batériu, 7 hodín 30 minút pre 75 kWh batériu.
  • Zo 7,4 kW nástennej nabíjačky: plné nabitie pomocou 7,4 kW palubnej nabíjačky za 6 hodín 40 minút pre 50 kWh batériu, 11 hodín 20 minút pre 75 kWh batériu.

Sortiment, ktorý uspokojí všetky potreby

Nový PEUGEOT E-EXPERT je k dispozícii v niekoľkých verziách: štandardná dodávka s dĺžkou 4,98 m, alebo dlhá s dĺžkou 5,33 m, štandardná, alebo dlhá 5-, alebo 6-miestna veľká kabína, štandardná podlaha kabíny a štandardná, alebo dlhá 9-miestna verzia kombi.

Vodíková verzia nového modelu E-EXPERT teraz poskytne dojazd až 400 km (v súčasnosti sa certifikuje podľa cyklu WLTP). Vznikla na základe riešenia stredne výkonného zásuvného vodíkového elektrického palivového článku, ktoré kombinuje výhody vodíka, batérií a elektrickej trakcie.

Okrem toho PEUGEOT ponúka širokú škálu modelov EXPERT vybavených naftovými motormi BlueHDi s výkonom 88 kW (120 k), alebo 107 kW (145 k) v kombinácii so 6-stupňovou manuálnou prevodovkou a BlueHDi s výkonom 132 kW (180 k) s 8-stupňovou automatickou prevodovkou dostupnou aj pre BlueHDi s výkonom 107 kW (145 k).

Bez ohľadu na motor, nový model PEUGEOT EXPERT dostal rovnaké úpravy ako nový E-EXPERT, a to z hľadiska dizajnu a výbavy, ako ajrovnakej ponuky verzií podvozku a dĺžky.

NOVÝ PEUGEOT E-BOXER

NOVÝ PEUGEOT E-BOXER

So svojím bezprecedentným 100 % elektromotorom s výkonom 200 kW (270 k) a dojazdom až 420 km vstupuje model PEUGEOT E-BOXER do novej éry. S jazdným komfortom a bezpečnosťou, ktoré stanovujú nové štandardy vo svojej kategórii, je nový E-BOXER viac ako kedykoľvek predtým ideálnym spojencom pre podnikateľov, ktorí dbajú na svoj výkon a slobodu pohybu.

Nový E-BOXER ponúka výnimočný elektrický výkon pri zachovaní vlastností, vďaka ktorým dosiahol na európskom trhu taký úspech. Inštaláciou batérie do podvozku vozidla sa zachoval objem ložného priestoru, ktorý môže dosiahnuť 17 m3 pri užitočnom zaťažení až 1 500 kg. Toto nastavenie tiež znamená, že nový E-BOXER sa dokonale hodí na širokú škálu konverzií, ktoré vyžaduje mnoho zákazníkov z radov podnikateľov.

ALLURE: vylepšený dizajn exteriéru a interiéru

Nový model PEUGEOT E-BOXER dostal viacero zmien. Najmä jeho exteriér, ktorý posilňuje robustný a atraktívny dizajn a zároveň optimalizuje aerodynamickú účinnosť: predný nárazník, prepracované spätné zrkadlá a nová mriežka chladiča vo farbe karosérie s automaticky ovládanými klapkami na reguláciu prúdenia vzduchu.

Nový PEUGEOT E-BOXER ponúka nové full LED predné svetlomety a prepracované zadné svetlá. A rovnako ako zvyšok modelového radu PEUGEOT dostal nový znak.

Interiér modelu E-BOXER bol značne prepracovaný, pričom nový dizajn sa odrazil na volante, prístrojovej a palubnej doske, na poťahoch sedadiel a na paneloch dverí.

EMOTION: úplne nové komfortné a bezpečnostné prvky

Nový PEUGEOT E-BOXER sa môže pochváliť najširšou výbavou vo svojom segmente.

  • Elektrická parkovacia brzda: rýchlejšia a pohodlnejšia aktivácia pomocou ovládača na prístrojovej doske.
  • Elektrický posilňovač riadenia: automaticky prispôsobuje úroveň asistencie rýchlosti vozidla pre príjemnejšiu jazdu pri vysokých rýchlostiach a väčší komfort pri manévrovaní pri nízkych rýchlostiach.
  • Systém bezkľúčového vstupu, ktorý umožňuje vodičovi otvoriť, zatvoriť a naštartovať vozidlo bez toho, aby vytiahol kľúč z vrecka. To je obzvlášť výhodné pre vodičov dodávky, ktorí počas dňa často zastavujú.
  • Plne digitálna 7-palcová prístrojová doska pre úplné prispôsobenie informačného displeja vrátane 3D mapy navigačného systému.
  • 10-palcový centrálny dotykový displej. Nový E-BOXER je vybavený komplexným informačno-zábavným systémom riadeným cez veľký centrálny dotykový displej, ktorý zahŕňa pripojenú navigáciu TOM TOM 3D a bezdrôtové pripojenie k Apple Car Play a Android Auto. Hlasový asistent umožňuje ovládať hlavné funkcie prirodzenou rečou, aby bolo používanie ešte jednoduchšie.
  • Bezdrôtová nabíjačka smartfónov sa nachádza v strede palubnej dosky, na dosah vodiča aj spolujazdca. Praktický systém pre užívateľov, ktorí mnohokrát denne nastupujú a vystupujú z vozidla s telefónom v ruke. Okrem toho sa E-BOXER teraz dodáva so zásuvkou USB-A a zásuvkou USB-C.
  • Nové asistenčné systémy: upozornenie na únavu vodiča, čítanie dopravných značiek, asistent udržiavania v jazdnom pruhu, automatické núdzové brzdenie s detekciou chodcov a cyklistov, inteligentný obmedzovač rýchlosti, adaptívny tempomat s funkciou stop and go.

EXCELLENCE: pozoruhodný výkon, krútiaci moment a dojazd: 200 kW (270 k), 400 Nm a až 420 km!

Nový PEUGEOT E-BOXER dostal úplne nové elektrické komponenty, od motora až po batériu. Elektrická pohonná jednotka teraz vyvinie výkon 200 kW (270 k) a pre optimálny pôžitok z jazdy sa krútiaci moment dramaticky zvýšil na 400 Nm.

V novom modeli E-BOXER dosahuje batéria kapacitu 110 kWh a poskytuje pozoruhodný dojazd až 420 km (v súčasnosti sa certifikuje podľa mestského cyklu WLTP). Maximálna rýchlosť je 130 km/h.

Nový PEUGEOT E-BOXER ponúka tri jazdné režimy, ktoré je možné zvoliť na prístrojovej doske pre optimalizáciu výkonu a dojazdu vozidlav závislosti od situácie:

NORMAL pre všestranné využitie (výkon obmedzený na 160 kW), ECO pre najvyšší dojazd (výkon obmedzený na 120 kW), alebo POWER pre maximálny výkon (celkový výkon 200 kW). Pádlami za volantom sa aktivujú 4 stupne rekuperačného brzdenia.

E-BOXER dostal na palubu 11kW trojfázovú nabíjačku a ponúka nabíjací výkon, ktorý vyhovuje všetkým možnostiam nabíjania, zatiaľ čo kontinuálna palubná nabíjačka dosahuje nabíjací výkon 150 kW.

Odhadované časy nabíjania sú nasledovné:

  • Z verejnej 150 kW nabíjačky: 55 minút (nabitie z 0 na 80 %).
  • Z 11 kW nástennej nabíjačky: plné nabitie pomocou 11 kW palubnej nabíjačky za 11 hodín 45 minút.

Ponuka, ktorá uspokojí všetky potreby

Nový PEUGEOT E-BOXER je dostupný v niekoľkých verziách.

Na základe dvoch rázvorov (3,45 m a 4,04 m) sa dodávkové vozidlá dodávajú v dvoch dĺžkach (L2 a L4) spolu so 4 siluetami ponúkajúcimi 13 až 17 m3. Aby slúžil ako základ pre špecifické prestavby, E-BOXER s rázvorom 4,04 m je k dispozícii aj v podvozku L3 alebo L4 s jednou kabínou a podvozku L3 alebo L4 s dvojitou kabínou.

Okrem nového modelu E-BOXER ponúka PEUGEOT aj širokú škálu modelov BOXER vybavených naftovým motorom s označením 2.2 BlueHDi v 3 výkonových stupňoch – 88 kW (120 k), 103 kW (140 k) a 132 kW (180 k) – v kombinácii so 6-stupňovou manuálnou prevodovkou. Pre motory s výkonmi 103 kW (140 k) a  32 kW (180 k) je k dispozícii úplne nová 8-stupňová automatická prevodovka.

Nová verzia modelov PEUGEOT BOXER so spaľovacími motormi dostala z hľadiska dizajnu a výbavy rovnaké optimalizácie ako nový E-BOXER, ako aj rad verzií siluety (vrátane verzií pre prestavby) a predĺžených dĺžok, aby vyhoveli rôznym použitiam.

Online služby

Na podporu zákazníkov úžitkových vozidiel PEUGEOT LCV ponúkame:

Free2move Charge, pričom PEUGEOT poskytuje prístup k rôznym riešeniam nabíjania:

  • Doma, alebo na pracovisku, prostredníctvom širokej škály zariadení (zosilnená zásuvka, Wall box, Smart Wall box, ...), diagnostika na posúdenie existujúcej elektrickej inštalácie, návrh najlepšieho riešenia nabíjania a vďaka odporúčaným partnerom aj konečnú inštaláciu.
  • Verejné nabíjanie cez Free2Move Charge s prístupom k sieti viac ako 580 000 nabíjacích miest v Európe.

Aplikácia pre smartfóny MyPeugeot®, ktorá do nových elektrických úžitkových vozidiel radu PEUGEOT pridáva funkcie a súvisiace služby:

  • Ponúkne virtuálny denník údržby,
  • Posielanie predtým vytvorených trás do palubného navigačného systému na diaľku cez smartfón (E-Partner a E-Expert). Navigačný systém je vopred nastavený tak, aby reagoval na hovorené pokyny. A s TomTom sa mapa transparentne aktualizuje,
  • Nabíjajte svoje vozidlo v najvhodnejších časoch a podľa dostupnosti dobíjacích staníc. Túto službu, ktorá je dostupná prostredníctvom aplikácie eRoutes, môžete využívať aj prostredníctvom funkcie zrkadlenia vo vašom navigačnom systéme (E-Partner a E-Expert),
  • Ovládajte centrálne zamykanie dverí a aktivujte svetlá a klaksón na diaľku,

Môžete tiež spustiť, alebo naplánovať zohriatie interiéru vozidla a diaľkovo zobraziť, naplánovať, spustiť, alebo odložiť nabíjanie batérie.

 
 

Ocenenia

Získali sme ako jediný koncesionár PEUGEOT v Európe už 6 x prestížnu cenu.

ParížParížBerlínBarcelonaSlovensko

Zlepšujeme sa pre vás aj naďalej

Vopred ďakujeme za vaše podnety a skúsenosti so službami FINAL‑CD. Napíšte nám Váš názor

Ochrana osobných údajov | Nastavenia cookies
Používame súbory cookies pre zlepšenie funkčnosti našich stránok. Dodatočné súbory cookies používame na vykonávanie analýz používania webových stránok a na kontrolu účinnosti marketingových opatrení. Súhlas s používaním súborov cookies vyjadríte kliknutím na tlačidlo "Súhlasím". Viac informácií
xxs
xs
s
m
l
xl